ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η «μελωδία της ευτυχίας» για την Εριέττα

SHOWBIZ

Η «μελωδία της ευτυχίας» για την Εριέττα

Την Εριέττα Κούρκουλου έπιασε ο φωτογραφικός φακός για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας», με πρωταγωνιστές τους Ακη Σακελλαρίου, Ναταλία Δραγούμη και Demy.

Η Εριέττα είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση, ενώ τη συνόδευαν επίσης ο αδελφός της Φίλιππος Κούρκουλος, ο οποίος μοιάζει εντυπωσιακά στον πατέρα του, και ο Γιώργος Αρσενάκος, συνεργάτης του Πάρη Λάτση στη δισκογραφική εταιρία που διαθέτει, αφού η Demy που υποδύεται τη Μαρία ανήκει στο δυναμικό της.

Η 22χρονη Εριέττα εμφανίστηκε στο Κηποθέατρο χαμογελαστή και ευδιάθετη, αν και λίγο αμήχανη όταν οι φωτογράφοι την απαθανάτιζαν δίπλα στον σύντροφό της. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους πήραν την απόφαση να... αποκαλυφθούν!

Αποκάλυψη

Αλλωστε ο γοητευτικός πολίστας βρισκόταν στο πλευρό της, όταν η ζωή της κινδύνεψε στις 6 Αυγούστου (μία ημέρα πριν από τα γενέθλια της), όπως δημοσίευσε η «Espresso». Σε κάθε περίπτωση προχθές η νεαρή Κούρκουλου έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ της! Εμφανίστηκε με μαύρο cropped top που αποκάλυπτε τα tattoos της, ασπρόμαυρο καρό -επίσης cropped- παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες.

Θυμίζουμε ότι στις 6 Αυγούστου η Εριέττα και η οικογένειά της έζησαν στιγμές αγωνίας, όταν βρίσκονταν με τη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση στην Πάτμο.

Η νεαρή υπέστη ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης, με αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα. Η 22χρονη και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονταν εν πλω με προορισμό την Τουρκία (την επόμενη μέρα θα έκανε πάρτι για τα γενέθλιά της στο πολυτελές yacht), όταν διπλώθηκε στα δύο από αφόρητους πόνους.

Με εντολή της Μαριάννας Λάτση το σκάφος άλλαξε πορεία και επέστρεψε στο νησί της Αποκάλυψης. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Τότε η οικογένεια «σήκωσε» ελικόπτερο, ώστε να μεταφερθεί η Εριέττα στην Αθήνα, ενώ ένα δεύτερο «έφυγε» για την Κάρπαθο, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει επίσης στην Αθήνα τον διακεκριμένο γιατρό, διευθυντή Γενικής Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών δρα Κωνσταντίνο Μ. Κωνσταντινίδη.

Τελικά η Εριέττα νοσηλεύτηκε μόνο για ένα 24ωρο, καθώς ανήμερα των γενεθλίων της, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου, οι γιατροί τής επέτρεψαν να αποχωρήσει.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video