ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Χρύσπα σε μιούζικαλ!

SHOWBIZ

Η Χρύσπα σε μιούζικαλ!

Βάζει για λίγο στην άκρη της πίστες και ανεβαίνει στο σανίδι! Η Χρύσπα δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Παναγιώτη Καποδίστρια κι έτσι τη νέα χειμερινή σεζόν θα τη δούμε στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αλμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η τραγουδίστρια θα υποδυθεί τον ρόλο της Μάργκαρετ στο διδακτικό μιούζικαλ «Η ακρίδα που δεν μπορεί να πει το ρο». Πρόκειται για ένα ρομαντικό παραμύθι που αποτελεί ύμνο στη φιλία και είναι γεμάτο χρώματα και μουσικές. Διαβάζοντας το έργο η Χρύσπα ενθουσιάστηκε και πήρε την απόφαση να τολμήσει πρώτη φορά κάτι διαφορετικό στην καριέρα της.

Οι πρόβες για την παράσταση άρχισαν την περασμένη Δευτέρα στον φιλόξενο χώρο της σχολής δημιουργικής γραφής Tabula Rasa υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ικανότατου Παναγιώτη Καποδίστρια και σε μουσική διδασκαλία του Γιάννη Μιχαήλ. Εκτός από τη Χρύσπα στο έργο πρωταγωνιστούν άλλοι τέσσερις νέοι και πολλά υποσχόμενοι ηθοποιοί, οι Αννα Κοντονίκα, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Μυρτώ Σαρρή και Αρτεμις Γαβριλούκ.

ΔΙασκεδάζουν και με το παραπάνω

Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες της χαρούμενης ομάδας που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου αναρτήθηκαν προχθές στο blog της σχολής Tabula Rasa. Σε αυτές οι συμμετέχοντες φαίνονται να διασκεδάζουν και με το παραπάνω απολαμβάνοντας τη συνεργασία τους. Πρώτη και καλύτερη η Χρύσπα, η οποία δείχνει να έχει εμπεδώσει και το ηθικό δίδαγμα της «Ακρίδας που δεν μπορούσε να πει το ρο»: Αν θέλουμε κάτι πολύ, μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να προσπαθήσουμε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα να ανεβαίνουν οι τραγουδίστριες στο σανίδι. Την προηγούμενη σεζόν είδαμε την Ευρυδίκη πρωταγωνίστρια σε παιδική παράσταση, ενώ αυτή τη στιγμή η Demy κρατάει τον πρώτο γυναικείο ρόλο στην επανάληψη του μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας». Στον θεατρικό χορό αναμένεται να μπει λίαν συντόμως η Ελενα Παπαρίζου, η οποία θα βρίσκεται στη βασική ομάδα της υπερπαραγωγής «Nine» που θα ανέβει στο θέατρο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video