ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αποκαλύψεις εστεμμένης!

SHOWBIZ

Αποκαλύψεις εστεμμένης!

Η Κωνσταντίνα Καρκάνη έκανε λόγο για τις ενοχλήσεις που δέχτηκε από κριτές και χορηγούς στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς στον Λίβανο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο στέφθηκε Β' Αναπληρωματική Miss Tourism Universe στον διεθνή διαγωνισμό που έγινε στον Λίβανο, κατακτώντας στην ουσία την τρίτη θέση ανάμεσα σε 40 καλλονές απ' όλο τον κόσμο.

Η πανέμορφη Κωνσταντίνα Καρκάνη, ωστόσο, εξομολογήθηκε πρόσφατα (στο seleo.gr) ότι υπήρξαν στιγμές στη διοργάνωση κατά τις οποίες ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση.

Αφορμή ήταν μέλη της κριτικής επιτροπής και κάποιοι από τους χορηγούς που της έκαναν «περίεργες» προτάσεις, προκειμένου να την... προωθήσουν στον διαγωνισμό.
«Υπήρχαν τρεις περιπτώσεις που ένιωσα ενόχληση από διάφορους χορηγούς. Σε έναν χώρο όπου δίναμε συνέντευξη η κάθε κοπέλα ξεχωριστά κάποια στιγμή ένας από τους ανθρώπους της διοργάνωσης άρχισε να με ρωτάει πιο προσωπικά πράγματα, όπως τι θα κάνω αργότερα και αν θέλω να πιούμε μαζί ένα ποτό. Τους είπα ευγενικά “όχι” και αποχώρησα. Eνας χορηγός, που θα ήταν και κριτής, με συνάντησε στον διάδρομο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Αν δεν πάμε για φαγητό, θα σου βάλω μηδέν στη βαθμολογία”. Του απάντησα ότι “δεν πειράζει, μου αρέσουν τα κουλουράκια” και τον απέφυγα. Επίσης, δέχθηκα ένα τηλέφωνο που μου πρότεινε ένας να πάω στο δωμάτιό του. Απλώς, έκλεισα το τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή 19χρονη Θεσσαλονικιά.

Να πούμε πως η Κωνσταντίνα, η οποία κατάγεται από την Ξάνθη, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ενώ υπήρξε και αθλήτρια της Εθνικής ομάδας τένις.
«Ξεκίνησα να παίζω σε ηλικία μόλις επτά ετών και έως τα δεκαέξι μου, οπότε διέκοψα λόγω μαθημάτων και εξετάσεων, είχα κατακτήσει αρκετούς τίτλους - μετάλλια, κύπελλα, μάστερ πανελλαδικά, διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα Σκόπια και μια θέση στην Εθνική ομάδα. Είχα την ευκαιρία να φύγω με υποτροφία στο εξωτερικό, αλλά προτίμησα τις σπουδές μου στην Ελλάδα» είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο η όμορφη Θρακιώτισσα στην «Espresso» - μάλιστα, λίγες μέρες προτού παρελάσει στην πόλη της ως Βασίλισσα του Καρναβαλιού.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video