ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η «ζωή» της κακιάς Ιωάννου

TV GOSSIP

Η «ζωή» της κακιάς Ιωάννου

Η όμορφη ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της ως δαιμόνια Μάνια στην καθημερινή σειρά του Star

Μας συστήθηκε ως ανασφαλής Ολγα, στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Ο φετινός όμως ρόλος της στο Star είναι εκείνος που εκτίναξε τις μετοχές της.

Η όμορφη Μαρία Ιωάννου υποδύεται την απόλυτη «κακιά» στο επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ «Zωή μου» (15.25), το οποίο υπογράφει η Καρμέλα Κατσαμένη στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάτω Κηφισιάς. Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός υποδύεται με μαεστρία τη δαιμόνια Μάνια, και για να μπορέσει να την ενσαρκώσει, έκοψε τα μακριά ξανθιά μαλλιά της υιοθετώντας ένα πιο σκληρό στιλ.

«Είναι ένας κόντρα ρόλος, αλλά τον υποδύομαι με ενθουσιασμό. Οταν με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός και ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς, ο Βάσος Β
άσσου, για να μου προτείνει τον ρόλο της κακιάς, διέκρινα στη φωνή του έναν δισταγμό. Ωστόσο, εγώ τον ευχαρίστησα που μου πρότεινε επιτέλους ένας σκηνοθέτης να ζωντανέψω έναν ρόλο διαφορετικό από αυτό της καλής και αξιοπρεπούς κοπέλας. Τώρα είμαι γυναίκα «έγκλημα» και το απολαμβάνω» λέει στην «Espresso» η Μαρία Ιωάννου και συμπληρώνει: «Η ηρωίδα μου είναι κακιά από τη φύση της. Δεν έχει ηθική, ούτε συνείδηση και αυτό της δίνει μια ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, καθώς κάθε πράξη της κρύβει μίσος και εκδίκηση».

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός ανήκει και στην ομάδα που γράφει τους διαλόγους του σεναρίου και αυτό για εκείνη είναι πολύ δημιουργικό: «Είναι μια συναρπαστική δουλειά η συγγραφή και με βοηθά καλύτερα στον τομέα της υποκριτικής. Με τη διπλή μου ιδιότητα ξέρω καλύτερα πώς κινούνται, πώς φέρονται οι άλλοι ήρωες και έτσι δουλεύω με άλλη οπτική την ηρωίδα μου».

Οι ερωτήσεις

Οι τηλεθεατές στην Κύπρο τη ρωτούν συνήθως αν θα παραμείνει κακιά έως το τέλος και αν θα επέλθουν για εκείνη οι «σωτήριες» τύψεις προκειμένου να μετανιώσει για όσα έχει κάνει... «Η Μάνια θα παραμείνει κακιά παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Θα έρθει κάποια στιγμή που η ζωή της θα ανατραπεί, αλλά εκείνη θα συνεχίσει να έχει τον ίδιο χαρακτήρα, την ίδια συμπεριφορά και θα σκληρύνει ακόμη περισσότερο. Η ηρωίδα μου έχει περάσει πάρα πολλά ως παιδί. Εχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και συναισθηματικά, δεν έχει γνωρίσει την αγάπη και έτσι το μένος της είναι η άμυνά της. Η κακία της είναι η πανοπλία την οποία χρειάζεται για να μη διαλυθεί. Η μόνη αχίλλειος πτέρνα της είναι ο Γιάννης» αποκαλύπτει η ηθοποιός.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video