ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κορμί-φέτες σε χρόνο dt!

SHOWBIZ
Πρωτοποριακό πρόγραμμα από την πρωταθλήτρια της ενόργανης Ελευθερία Σοφρά

Κορμί-φέτες σε χρόνο dt!

Η αγάπη της για την ενόργανη γυμναστική ώθησε την πρωταθλήτρια Ελλάδας Ελευθερία Σοφρά να δημιουργήσει ένα δικό της πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο βοηθάει εξαιρετικά στην καύση του λίπους και έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, καθώς υπόσχεται επιτυχία και άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Οπως εξηγεί στην «Espresso», κάθε ολοκληρωμένη συνεδρία από το συνδυαστικό αυτό πρόγραμμα προκαλεί απώλεια τουλάχιστον 500 θερμίδων.

«Το Rial Action, όπως το έχω ονομάσει, δουλεύει ουσιαστικά τα πάντα, αφού είναι ένα συνδυαστικό πρόγραμμα ασκήσεων. Μέσα σε μία ώρα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ασκήσεις από πέντε διαφορετικά είδη γυμναστικής» εξηγεί η Ελευθερία Σοφρά, που φωτογραφήθηκε στο Riaction, τον χώρο που έχει δημιουργήσει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Καλλιθέα.

Pilates, aerial, cardio, MOTR και ενόργανη είναι τα βασικά «κλειδιά» της επιτυχίας ενός προγράμματος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα των κορυφαίων γυμναστών του εξωτερικού.

«Αυτό που προσπαθώ είναι να μεταφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου, γι' αυτό πιστεύω πως με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά. Το Rial Action απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, και είναι ένα πρόγραμμα που γεννήθηκε ουσιαστικά μέσα από την καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο.

Συναρπαστικό

Συζητώντας μαζί τους, κατάλαβα πως ήθελαν ένα πρόγραμμα που να προσφέρει περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει κάθε είδος γυμναστικής ξεχωριστά. Ετσι δοκιμάσαμε συνδυασμούς προγραμμάτων και καταλήξαμε σε αυτό που βοηθάει πάρα πολύ και στην καύση του λίπους, αφού σε κάθε μάθημα καίμε τουλάχιστον 500 θερμίδες» λέει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και προσθέτει: «Αρχικά αυτοί που δυσκολεύτηκαν λίγο ήταν οι άνδρες, καθώς θεωρούσαν πιο... γυναικείο το ασκησιολόγιο του aerial (γυμναστική πάνω σε πανιά)! Ωστόσο διαψεύστηκαν, αφού το βρήκαν συναρπαστικό».

Στον επαγγελματικό χώρο της η Ελευθερία Σοφρά, που υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας ενόργανης έως το 2004, εκτός από το Rial Action, ασχολείται με όλα τα είδη γυμναστικής, που έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια.

«Το pilates είναι ένα είδος άσκησης που πρέπει να κάνουν όλοι, ανεξαιρέτως ηλικίας, φύλου και επιπέδου. Ιδανικό για αθλητές, ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας και εγκύους. Φτιάχνει ένα καλλίγραμμο, ευθυγραμμισμένο σώμα, που θα μείνει για πάντα νέο. Το aerial fitness προσφέρει απελευθέρωση, αυτοπεποίθηση, διασκέδαση και αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, γυμνάζοντας παράλληλα όλο το σώμα» αναφέρει και προσθέτει:

«Το TRX και το Bosu βελτιώνουν την καρδιοαναπνευστική συχνότητα, καίνε λίπος, δυναμώνουν και γραμμώνουν. Με το TRX συνδυάζουμε πολλά είδη προπόνησης (κυκλική, διαλλειματική) όπως και πολλά όργανα. Το Grit, επίσης, είναι ένα νέο πρόγραμμα της Les Mills (πολυεθνική εταιρία, που δραστηριοποιείται στον χώρο του fitness και των ομαδικών προγραμμάτων αίθουσας), το οποίο ήρθε να κάνει τη διαφορά. Σε όποιον αρέσουν τα δύσκολα και η πίεση, αποτελεί την απόλυτη γυμναστική. Διδάσκεται παγκοσμίως με τον ίδιο τρόπο, συνδυάζοντας cardio αεροβική άσκηση, strengh βάρη και ενδυνάμωση και plyo πολυαρθρικές ασκήσεις».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video