ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παραμυθένια τελετή για την εγγονή του Γρηγόρη Μπιθικώτση

SHOWBIZ

Παραμυθένια τελετή για την εγγονή του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Μια υπέρλαμπρη νύφη, μια εντυπωσιακή αψίδα σπαθιών από στρατιωτικό άγημα, εθιμοτυπικά... καψώνια στον γαμπρό που του «έβαλαν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» και ένα ιστορικό μαντολίνο που άλλαξε χέρια ήταν μερικά από τα highlights στον λαμπερό γάμο της Βάσιας Μπιθικώτση - Νικολοπούλου. Η εγγονή του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση παντρεύτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τον αγαπημένο της αξιωματικό του Λιμενικού Γιώργο Σπυρίδωνα στον γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα.

Ο 30χρονος γαμπρός, γιος του πρώην δημάρχου Πόρου Σπύρου Σπυρίδωνα, φορώντας την επίσημη στρατιωτική στολή του κοιτούσε με ενθουσιασμό τη νύφη, κόρη της συγγραφέως και στιχουργού Αννας Μπιθικώτση, να κατεβαίνει από την αντίκα Mercedes φορώντας ένα πολυτελές νυφικό της σχεδιάστριας Galia Lahav.

Το γαμήλιο δώρο των νεόνυμφων στον καλό τους φίλο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος τους πάντρεψε, ήταν συναισθηματικής αξίας. Πρόκειται για το μαντολίνο που πρόσφερε το 1967 ο Μάνος Χατζιδάκις στον αξέχαστο «Σερ» του λαϊκού τραγουδιού. Περισσότερα από χίλια άτομα κατέκλυσαν την εκκλησία και τον προαύλιο χώρο, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Ευάγγελος Αντώναρος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και οι δήμαρχοι Περιστερίου, Γλυφάδας, Π. Φαλήρου, Αίγινας και Υδρας. Στην έξοδο το χαρούμενο ζευγάρι διέσχισε την εντυπωσιακή αψίδα με τα ξίφη που είχε σχηματίσει το άγημα των συναδέλφων του γαμπρού, όπου έγιναν και τα συνήθη καψώνια!

Στη δεξίωση που ακολούθησε σε παραλιακό κλαμπ-ρέστοραν η Βάσια Μπιθικώτση εμφανίστηκε με μια καταπληκτική δημιουργία του καλού φίλου της και σχεδιαστή Αντώνη Πολέντα από την Bridal boutique, απ' όπου αγόρασε και το νυφικό της. Στον πρώτο του χορό το νεόνυμφο ζευγάρι επέλεξε το τραγούδι «Επίσημη αγαπημένη» του μοναδικού Γρηγόρη Μπιθικώτση, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους καλεσμένους και δάκρυα χαράς στην πρώτη σύζυγό του Θεόκλεια για τον γάμο της εγγονής της. Ευχές και δώρα απέστειλαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Μίκης Θεοδωράκης, η Ελένη Δήμου, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γρηγόρης Βαλτινός και πολλοί άλλοι.

Δήμητρα Δάρδα
Φωτό: Χρήστος Ζήνας



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video