ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στα μαχαίρια ο Κώστας Μιναρετζής και ο Γιάννης Φλωρινιώτης!

Είναι κρίμα όταν χαλάνε οι μακροχρόνιες φιλίες,ακόμα και αν αναφερόμαστε στη showbiz που τα πράγματα είναι αρκετά ευμετάβλητα.



Πρόσφατα διαταράχθηκαν πλήρως οι σχέσεις του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη και του καλλιτεχνικού μάνατζερ,δημοσιογράφου και σκηνοθέτη στη Θεσσαλονίκη Κώστα Μιναρετζή.Οι δύο τους πέρα από την προσωπική τους φιλία είχαν και επαγγελματική συνεργασία.Συγκεκριμένα ο δεύτερος είχε σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ του τελευταίου τραγουδιού του πρώτου με τίτλο ¨Η Αμαρτωλή¨.Ένα τραγούδι που κέρδισε τις εντυπώσεις και μάλιστα το video clip συζητήθηκε πάρα πολύ,αφού χαρακτηρίστηκε άκρως προκλητικό.



Ταυτόχρονα ο Κώστας Μιναρετζής ήταν και ο άνθρωπος που κατάφερε να μονιάσει τον τραγουδιστή με την Άντζελα Δημητρίου,η οποία δεν είχε και την καλύτερη άποψη για εκείνον.



Για άγνωστους λόγους οι καλές σχέσεις χάλασαν και έτσι ο Κώστας Μιναρετζής απαίτησε από το youtube να κατέβει το videoclip από το λογαριασμό του τραγουδιστή και να παραμείνει μόνο στο δικό του.Κατάφερε και βγήκε κερδισμένος από όλο αυτό,με αποτέλεσμα τα πνευματικά δικαιώματα να του ανήκουν αποκλειστικά.



Όπως αναφέραμε και παραπάνω λεπτομέρειες για τη νέα κόντρα δεν γνωρίζουμε,αλλά σύμφωνα με τον Κώστα Μιναρετζή ο Γιάννης Φλωρινιώτης εκμεταλλεύεται ανθρώπους στο βωμό της δημοσιότητας και της καριέρας τους,η οποία έχει πάρει την κατιούσα εδώ και αρκετά χρόνια.Συμπλήρωνει ακόμα πως είναι αχάριστος,αφού δεν αναγνώρισε ποτέ τη μεγάλη επαγγελματική στήριξη που του παρείχε. Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε και τη δημοσιότητα της Μαρίας Αλεξάνδρου(φίλη και συνεργάτης του Κώστα Μιναρετζή),όπου πρωταγωνιστούσε στο εν λόγω video clip και φάνηκε αχάριστος με την ίδια,αφού πήγαινε καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές και μιλούσε για το video clip,χωρίς να την πάρει ούτε μία φορά μαζί του.Ένα παράπονο που το γνωστό μοντέλο το έχει ακόμα.











Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video