ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αναβολή στη δίκη του «Mr Fresh» και της πρώην συζύγου του

SHOWBIZ

Αναβολή στη δίκη του «Mr Fresh» και της πρώην συζύγου του

Καθημερινότητα είναι πια οι δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του για τον Ηλία Κρασσά (φωτό αριστερά), την ώρα που διάγει βίον ανθόσπαρτον με τη σημερινή, Βίκυ Καγιά.

Ο «Mr Fresh» ήταν κατηγορούμενος χθες το πρωί για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του το 2011 η πρώην σύζυγός του Λίλα Μπάρλα (φωτό δεξιά). Η υπόθεση πήρε για ακόμα μία φορά αναβολή, λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων, ωστόσο φάνηκε ότι ο «πόλεμος» μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού μαίνεται ακόμη, παρά όποιες προσπάθειες έγιναν στο παρελθόν για να πέσουν οι τόνοι. Υπενθυμίζεται ότι η «Espresso» είχε αποκαλύψει ακόμα μία δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε ζευγαριού, όταν η κυρία Μπάρλα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα των παιδιών της, με αντικείμενο τη διατροφή που της καταβάλλει αλλά και τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου.

Τότε, η πλευρά του συζύγου της Βίκυς Καγιά είχε ζητήσει να απορριφθεί ως απαράδεκτη η αίτηση, με το αιτιολογικό ότι ο Ηλίας Κρασσάς καταβάλλει ένα μεγάλο ποσό μηνιαίως. Η πρόταση για εξεύρεση εξωδικαστικής λύσης δεν εισακούσθηκε και η αδελφή της Λίλας Μπάρλα, που κατέθεσε ως μάρτυρας, άφησε αιχμές για την κοσμική ζωή του κ. Κρασσά με τη νέα οικογένειά του.

«Τα παιδιά κάνουν άλλη ζωή με τον κ. Κρασσά και άλλη με τη μητέρα τους. Ο ίδιος έχει μια Porsche Carrera, έχει σκάφος, πάνε ταξίδια με ιδιωτικά μέσα. Πολλά πράγματα είναι επικίνδυνα για τα παιδιά. Η ιατροφαρμακευτική κάλυψη που τους παρείχε έχει λήξει» είχε καταθέσει.

Από την πλευρά του Ηλία Κρασσά είχε καταθέσει μια συνεταίρος του στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Fresh, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει ότι η οικονομική κατάστασή του δεν είναι όπως φαίνεται στα περιοδικά.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video