ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κραυγή αγωνίας από την Ηλιάδη για τα μωρά του «Αλεξάνδρα»

SHOWBIZ

Κραυγή αγωνίας από την Ηλιάδη για τα μωρά του «Αλεξάνδρα»

Ξέσπασμα κατά της Πολιτείας από την Αγγελική Ηλιάδη, με αφορμή τα μωρά που βρίσκονται εγκαταλειμμένα στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου δεν υπάρχει το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ούτε και οι κατάλληλες συνθήκες για τη σωστή φροντίδα τους.

«Πονάει η ψυχή μου απερίγραπτα μόνο στη σκέψη ότι δεν έχουν ούτε μια αγκαλιά, πέρα από τα υλικά πρώτης ανάγκης, που ποτέ δεν είναι αρκετά. Εξοργίζομαι στη σκέψη ότι στην Ελλάδα του 2016, με την ανεργία να χτυπάει κόκκινο, το άκρως αναίσθητο κράτος δεν μπορεί να διορίσει λίγους υπαλλήλους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, ώστε να βοηθήσουν στη φροντίδα αυτών των αγγέλων» έγραψε στο facebook η τραγουδίστρια, που είναι μητέρα δύο αγοριών, ενώ προανήγγειλε μια βραδιά ειδικά αφιερωμένη σ' αυτά τα παιδιά.

Ειδική εκδήλωση

Μάλιστα, όπως επισήμανε, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του Frangelico -όπου εμφανίζεται- σχετικά με το πότε θα γίνει η εκδήλωση, τα χρήματα της οποίας θα δοθούν ως βοήθεια γι' αυτά τα μωρά.

Τόνισε, επίσης, πως η ίδια και οι συνάδελφοί της θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς και έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους ώστε να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη σημαντική βραδιά. «Παρακαλώ φίλους, γνωστούς και αγνώστους να είστε εκεί. Εγώ μπορώ να τραγουδήσω ατέλειωτες ώρες για σας, γι' αυτά τα υπέροχα πλάσματα που τα νιώθω σαν δικά μου...» έγραψε.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video