ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο «θησαυρός» του Φασιανού στα χέρια των διαρρηκτών

SHOWBIZ

Ο «θησαυρός» του Φασιανού στα χέρια των διαρρηκτών

Με έναν ανεκτίμητο θησαυρό στα χέρια τους βρέθηκαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το σπίτι του Αλέκου Φασιανού το περασμένο Σάββατο, καθώς τα κοσμήματα που άρπαξαν είναι δημιουργίες του γνωστού ζωγράφου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί γνώριζαν άριστα τι περιείχε το μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς αποδείχτηκε από τις έρευνες των αστυνομικών πως δεν είχαν ερευνήσει κάποιο άλλο μέρος της μονοκατοικίας στην περιοχή του Παπάγου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και φέρεται ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι διαρρήκτες είχαν συγκεκριμένη πληροφόρηση όχι μόνο για τα συστήματα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα στη μονοκατοικία του ζωγράφου, αλλά και για το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, όλα τα κοσμήματα που άρπαξαν ήταν ιδιόχειρα έργα του Αλέκου Φασιανού, που τα είχε δημιουργήσει αποκλειστικά για τη σύζυγό του και μάλιστα αποτελούνταν από καθαρό χρυσό! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάθε κομμάτι ήταν μοναδικό και έφερε την υπογραφή του γνωστού ζωγράφου, με αποτέλεσμα αυτομάτως να έχουν ανεκτίμητη αξία, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες δημιουργούς που βρίσκονται στη ζωή!

Οι αστυνομικοί θεωρούν ύποπτο για τη συγκεκριμένη διάρρηξη έναν Γεωργιανό, παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, ο οποίος φέρεται ως «επιστήμονας» στον τομέα των διαρρήξεων αλλά και στην αλίευση πληροφοριών για τους στόχους του.
Αλλωστε, φαίνεται πως οι «ποντικοί» που τρύπωσαν στη μονοκατοικία του Αλέκου Φασιανού γνώριζαν καλά ότι την ημέρα που είχαν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν την εισβολή ο ζωγράφος βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση με τη σύζυγό του και για τον λόγο αυτόν είχαν δώσει ημερήσιο ρεπό στη Βουλγάρα οικιακή βοηθό τους! Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να εξιχνιαστεί η κλοπή των κοσμημάτων τις επόμενες ημέρες.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video