ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η «μουσάτη μαμά» έγινε Χάρος

SHOWBIZ
Οι σινέ περιπέτειες του Φάνη Παυλόπουλου (της γνωστής διαφήμισης)

Η «μουσάτη μαμά» έγινε Χάρος

Μια μαμά που διαθέτει... μούσι, ένας Χάρος πιο ανθρώπινος από ποτέ, ελάφια σε ερωτικό οίστρο. Αν σας φαίνεται σενάριο ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, δεν πέσατε και πολύ έξω.

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Πρόκειται όντως για φιλμ, σκηνοθετημένο όμως από τον ταλαντούχο Βασίλη Κεκάτο και με πρωταγωνιστή τον Φάνη Παυλόπουλο, τον ηθοποιό που έγινε ευρύτατα γνωστός μέσα από τον ρόλο της... μουσάτης μαμάς στην τηλεοπτική διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρίας.

Η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Zero Star Hotel» είναι ανάμεσα στις 25 φιναλίστ για την τελική φάση του διαγωνισμού του Sundance Film Festival «What's next?», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 375 παραγωγές, ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται σε λιγότερο από έναν μήνα!

Πώς αντέδρασε ο Φάνης στο άκουσμα της είδησης; «Εκανα πάρτι! Αστειεύομαι. Ημουν σίγουρος ότι θα περάσει στους φιναλίστ. Οταν με ενημέρωσε ο Βασίλης ότι προκριθήκαμε, ήταν σαν να το ήξερα, γιατί βλέποντας την ταινία και την ανταπόκριση ήμουν βέβαιος πως θα είμαστε στον τελικό» λέει ο ηθοποιός, αλλά και διεθνώς γνωστός μέσα από το Instagram, αφού ως Fanellas (το username του), με 166.000 followers, έχει δει τις φωτογραφίες του να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Η πρόταση για να συμπρωταγωνιστήσει με τον Αλέξανδρο Παπαϊωάννου έγινε δύο μέρες πριν από το γύρισμα, το οποίο έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα σε πέντε ώρες, ενώ ο ίδιος έκανε την πρόβα του... αυθημερόν!

Μεταφέρει νεκρούς

Στο φιλμ ο Φάνης Παυλόπουλος ενσαρκώνει τον Χάρο, ο οποίος με το αυτοκίνητό του μεταφέρει τους νεκρούς σε ένα εγκαταλειμμένο και άθλιο ξενοδοχείο. Μάλιστα, υποστηρίζει πως μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα.

«Οσο κι αν θέλω να πιστέψω ότι κάτι υπάρχει ύστερα από αυτή τη ζωή, μου είναι δύσκολο να το κάνω. Παλεύω να μη σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μια μάταιη κατάσταση όπου είμαι υποχρεωμένος να ζω και να προσπαθώ να επιβιώσω. Συνήθως, βέβαια, η ματαιότητα είναι πιο δυνατή και με παρασύρει» λέει ο Φάνης, ο οποίος, μιλώντας για τον ρόλο του, αποκαλύπτει: «Ο συγκεκριμένος Χάρος που δημιούργησε ο Βασίλης είναι πολύ “ανθρώπινος”. Δεν είναι ο κλασικός με το δρεπάνι.

Οδηγεί, καπνίζει, έχει χιούμορ, αδυναμίες. Οπότε η προσέγγιση έγινε ξεκινώντας βασικά από τον άνθρωπο, κρατώντας στο πίσω μέρος και κάποια από τα μυθολογικά στοιχεία του Χάροντα. Το λες και λυτρωτικό να σε... ξεπροβοδίζει ένας τέτοιος τύπος».

Παρά το... μακάβριο της υπόθεσης δεν έλειψαν και τα ευτράπελα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

«Γελάσαμε πολύ με τον Αλέξανδρο (σ.σ.: υποδύεται τον νεκρό) κλεισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο για τόσες ώρες, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα ελάφια της Πάρνηθας που εμφανίζονταν από το πουθενά στο σετ.

Πίσω από τις κάμερες, στη μέση του δρόμου, έκαναν σεξ και ακούγαμε τις ερωτικές τους κραυγές. Εισβάλαμε στη ζωή τους, θα μπορούσες να πεις» αναφέρει.

Και σε ρόλο πιγκουίνου!

Ο Φάνης Παυλόπουλος πρωταγωνιστεί φέτος στην παιδική παράσταση «Στην Κιβωτό στις οκτώ» στο θέατρο Κάππα, υποδυόμενος έναν... πιγκουίνο, ενώ βιώνει και τη δυναμική της μουσάτης μαμάς.

Τόσα διαφορετικά πράγματα! «Είναι όλα διαφορετικά, με μόνο κοινό το... μούσι. Αυτή είναι η χαρά της δουλειάς μου: Να υποδύεσαι συνέχεια διαφορετικούς χαρακτήρες. Να μη μένεις κολλημένος σε ένα επιτυχημένο ρόλο και να τον αναπαράγεις. Είναι μεγάλη παγίδα η μανιέρα» τονίζει.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video