ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ουρές για τα tattoos της ζωής

SHOWBIZ
Η επιστήθια φίλη τους!

Ουρές για τα tattoos της ζωής

Με δάκρυα χαράς και αισιοδοξία πλημμύρισε το tattoo studio της Ρεβέκκας Γιαννοπούλου από γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της να «χτυπήσει» δωρεάν θηλές και θηλαία άλω, με τη μέθοδο της μικροχρωστικής. Από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ της Πέμπτης το γλυκό κορίτσι του reality «Bar» χρωμάτιζε χειρουργημένους μαστούς γυναικών, οι οποίες βγήκαν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

«Η μέρα αυτή είναι μια γιορτή για όλες μας. Δεν υπάρχει κούραση, παρά μόνο αγάπη και κατανόηση στον πόνο, στη μάχη, στον έρωτα, στην ομορφιά. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλες αυτές τις πανέμορφες δυνατές κυρίες, που ήρθαν εδώ για να μας γεμίσουν αγκαλιές και μηνύματα ελπίδας» είπε στην «Espresso» η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου.

Το ραντεβού με τις νικήτριες της ζωής διαρκούσε μία ώρα για καθεμιά, όσο χρειάζεται η επαγγελματίας τατούερ για να ζωγραφίσει σε πρώτη φάση το σύμπλεγμα θηλής - θηλαίας άλω, να επιλέξει το χρώμα μαζί με την ενδιαφερόμενη και να τελειώσει τη διαδικασία με το ειδικό μηχάνημα μικροχρωστικής:

«Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε, ωστόσο τα κορίτσια μου θα τα δω άλλες δύο φορές σε έναν μήνα. Θα εξαρτηθεί από το πόσο θα δεχτούν τα δέρματά τους τα ιατρικά χρώματα που χρησιμοποιήσαμε. Ηδη νιώθουν εντελώς διαφορετικά, γιατί σιγά σιγά βλέπουν πως ολοκληρώνεται το στάδιο της αποκατάστασης του ενός ή και των δύο μαστών τους. Στα επόμενα ραντεβού μας θα σταθεροποιήσουμε τον χρωματικό τόνο, που θα είναι πιο σκούρος ή πιο ανοιχτός, ανάλογα με την επιλογή» καταλήγει η Ρεβέκκα, που πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενημέρωσης για την αποκατάσταση της χειρουργημένης εικόνας του συμβόλου της θηλυκότητας και της γοητείας.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video