ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Μπεζαντάκου κάνει comeback

SHOWBIZ
Ανανεωμένη, έβγαλε νέο τραγούδι

Η Μπεζαντάκου κάνει comeback

Εχασε εφτά κιλά και πήρε καυτές πόζες μπροστά στον φακό με σούπερ σέξι outfits και κορμί θανατηφόρο! Η Στέλλα Μπεζαντάκου έκανε δυναμικό comeback στη δισκογραφία με το νέο τραγούδι της «Μόνοι μας», το οποίο ανέβηκε στο YouTube πριν από λίγες μέρες, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από τους θερμούς fans της.

ΑΠΟ ΤΟΝ  
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Πρόκειται για ένα χορευτικό ποπ κομμάτι με την υπογραφή της ομάδας #JameshTag, που αποτελείται από νέους και ταλαντούχους δημιουργούς.

Για τις ανάγκες προώθησης του τραγουδιού της στο διαδίκτυο η γνωστή τραγουδίστρια, που απείχε περίπου πέντε χρόνια από τον καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποίησε πρόσφατα μία από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι έχει για σύμμαχό της τον χρόνο που περνάει. Η Στέλλα φόρεσε αποκαλυπτικά μίνι φορέματα και κορμάκια, τονίζοντας το πληθωρικό της μπούστο και αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ερωτευμένη

Ούσα πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της Χρήστο Γκίκα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν αποχωρίστηκε τη βέρα της σε καμία λήψη του shooting, στέλνοντας έτσι προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμά της ότι, μπορεί να είναι όμορφη και σέξι, αλλά παράλληλα είναι «πιασμένη» και πολύ ερωτευμένη με τον άνθρωπο που μπήκε στη ζωή της πριν από μερικά χρόνια. Θέλετε και το καλύτερο; Ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού της κρύβει πίσω του ένα κομμάτι της προσωπικής ιστορίας τους, γι' αυτό η ίδια πήρε την απόφαση να επιστρέψει μ' αυτό στη δισκογραφία.

«Είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά: Με τον άντρα μου, τον Χρήστο, χρειάστηκε να επισκεφθούμε σύμβουλο σχέσεων πολύ καιρό προτού παντρευτούμε. Είμαστε δύο άνθρωποι που προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς χώρους και όταν κάναμε σχέση, οι διαφορές στη νοοτροπία μας φάνηκαν αμέσως αγεφύρωτες στα μάτια μας» λέει η Στέλλα στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Επειδή όμως υπήρχε από την αρχή πάθος και αγάπη ανάμεσά μας, πήραμε την απόφαση να το παλέψουμε και για τον λόγο αυτό επισκεφτήκαμε σύμβουλο σχέσεων, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να μας βοηθήσει. Μόνοι μας μπορέσαμε να τα βρούμε, με το πέρασμα του χρόνου. Μόνοι μας λειάναμε τις... κοφτερές γωνίες, μέσα από συζητήσεις, που δυσκόλευαν την επικοινωνία μας. Μόνοι μας καταφέραμε, τελικά, όλα εκείνα που κάποτε μας χώριζαν να τα κάνουμε να μας ενώσουν. “Μόνοι μας” λέγεται, λοιπόν, και το νέο τραγούδι μου, που το αφιερώνω σ' εκείνον, τον απόλυτο έρωτα της ζωής μου».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video