ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βαφτίσια με τον πρώην και τον νυν

SHOWBIZ
Η Αγάπη τούς έφερε κοντά!

Βαφτίσια με τον πρώην και τον νυν

Πρώτη φορά νονά η Δήμητρα Παπαδοπούλου! Η ηθοποιός βάφτισε την τετράχρονη κόρη του συναδέλφου και καλού της φίλου Κώστα Αποστολάκη, την οποία απέκτησε στον γάμο του με τη γνωστή δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη.

ΑΠO ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η βάφτιση της νεοφώτιστης Ιουλίας Αγάπης έγινε προχθές στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και, παρόλο που έγινε προσπάθεια από τους γονείς να κρατηθεί το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι καλεσμένοι τους... πρόδωσαν το μυστικό τους με αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο πρωταγωνιστής της κωμικής παράστασης «Ενα εξοχικό παρακαλώ» και η πανέμορφη δημοσιογράφος υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλους, συναδέλφους αλλά και πολιτικά πρόσωπα στη βάπτιση της μικρής, που πήρε τα ονόματα Ιουλία και Αγάπη από τις δύο γιαγιάδες της.

Ευχές

Μετά το τέλος του μυστηρίου το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε ευχές και κατόπιν ευχαρίστησε με λόγια συγκινητικά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά και τον δεύτερο νονό, τον επιχειρηματία Σταύρο Λοϊζίδη, για την αναδοχή.

Ακολούθησε τραπέζι για τους προσκεκλημένους στο παραθαλάσσιο εστιατόριο Ακτή, όπου κατέφθαναν πιατέλες με φρέσκα και μυρωδάτα θαλασσινά! Ο Γιάννης Καλλιάνος (πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων και μετεωρολόγος) δεν αντιστάθηκε και τράβηξε μια selfie με την Αμέλια Αναστασάκη που έλαμπε από χαρά στο υπέροχο φόρεμά της και κατόπιν τη δημοσίευσε στο facebook. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο σύντροφος της Αμέλιας, ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής, με τον οποίο έβγαλαν και selfie. Η δημοσιογράφος επέλεξε για το μυστήριο ένα dusty pink μακρύ φόρεμα με χρυσή ζώνη και βολάν στη φούστα, γραμμή που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ τα υπέροχα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν πλεγμένα χαμηλά.

Ο μπαμπάς της Ιουλίας Αγάπης εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου με μπλε μακό φόρεμα! Βέβαια, τις εντυπώσεις έκλεψε η νεοφώτιστη με το μακρύ λευκό φορεματάκι της και το στεφανάκι με τα λουλούδια στα μαλλιά!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video