ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Εμπλεξε» ο Βέρτης!

SHOWBIZ

«Εμπλεξε» ο Βέρτης!

Σε νέα χέρια εμπιστεύτηκε φέτος την καριέρα του ο Νίκος Βέρτης. Ομως η απόφαση του καλλιτέχνη να συνεργαστεί τη φετινή χειμερινή σεζόν με τον επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη θα είναι θετική για τον ίδιο; Είναι, αλλωστε, γνωστό ότι στις συνεργασίες του ο επιτυχημένος ερμηνευτής έδινε πάντα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Με τον προγραμματισμό του έμπειρου επιχειρηματία ήδη έχει πάει πολύ πίσω η έναρξη του σχήματος. Ο κ. Γιγουρτάκης αποφάσισε να ανακαινίσει εξ ολοκλήρου το γνωστό Can-Can, νυχτερινό μαγαζί ιδιοκτησίας του, επί της Πέτρου Ράλλη.

Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και ο χώρος που υποτίθεται ότι προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τον Νίκο Βέρτη παραμένει ένα... γιαπί.

Ηδη η πρεμιέρα πήρε την πρώτη αναβολή: από τον Νοέμβριο, που ήταν να ξεκινήσει, δρομολογείται για τον Δεκέμβριο και αν... Τι σημαίνει αυτό για τον καλλιτέχνη;

Οτι θα μπει τελευταίος και «καταϊδρωμένος» στον ανταγωνισμό -κατά τα Χριστούγεννα;-, καθώς όλα τα μεγάλα και «σοβαρά» σχήματα θα έχουν ξεκινήσει τα προγράμματά τους και θα έχουν αρχίσει να μοιράζονται το μερίδιο της πίτας που τους αναλογεί από την ήδη «πληγωμένη» νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ερωτήματα

Παράλληλα, δημιουργεί πληθώρα ερωτημάτων το γεγονός ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου του εκτός Ελλάδος, χτίζει - ανακαινίζει ένα μαγαζί από το μηδέν.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος φαίνεται να έχει «εγκαταλείψει» την ιστορική επιχείρησή του, το Romeo, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τις αντίστοιχες οικονομικές υποχρεώσεις.

Το περίεργο είναι ότι ο κ. Γιγουρτάκης έδειχνε να έχει απομακρυνθεί από την πιάτσα της νύχτας, έχοντας αφοσιωθεί στη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει και στις επενδύσεις του στο Μπαλί. Αυτό, ίσως, ήταν και η δικαιολογία για την ασυνέπειά του, που ήταν πρωτόγνωρη για όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video