ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εδωσε χαρά στην 4χρονη «πριγκίπισσα»

SHOWBIZ

Εδωσε χαρά στην 4χρονη «πριγκίπισσα»

Ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος χάρισε ένα παραμυθένιο φόρεμα στη μικρή Ιουλίνα, πραγματοποιώντας την ευχή που είχε κάνει το κοριτσάκι μέσα από το Make a Wish Ελλάδας

Μια κίνηση ανθρωπιάς έκανε πριν από λίγες μέρες ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος Κιμιωνής και έφερε το χαμόγελο στα χείλη μιας μικρής «πριγκίπισσας». Η 4χρονη Ιουλίνα, μέσα από το Make a Wish Ελλάδας, έκανε τη δική της ευχή: να φορέσει ένα πριγκιπικό φόρεμα σχεδιασμένο από τον γνωστό designer και εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη το έκανε πράξη, προσφέροντάς της το ωραιότερο δώρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Με είδε που εμφανίζομαι σαν... πρίγκιπας και ήθελε ένα φόρεμα από μένα για το πριγκιπικό της πάρτι» λέει ο Ερωτόκριτος στην «Espresso» και συνεχίζει: «Πριν από οκτώ χρόνια το Make a Wish με βοήθησε με το δικό μου παιδί, κάνοντας την επιθυμία του πράξη. Τότε ο Μανώλης μού είχε ζητήσει να δει και να συμμετάσχει σε μια ποδοσφαιρική προπόνηση του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας από κοντά τους παίκτες της ομάδας. Γα μένα το ότι πραγματοποίησαν την ευχή του ήταν κάτι σημαντικό κι έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να επιστρέψω αυτή τη χαρά στο διπλάσιο». Το ραντεβού με την Ιουλίνα κλείστηκε αμέσως. «Μαζί σχεδιάσαμε το φόρεμα των ονείρων της. Της έδωσα μπογιές για να το ζωγραφίσει και μετά, μαζί με τη συνεργάτιδά μου, τη Δήμητρα Σταμπουλίδου, το υλοποιήσαμε».

Σαν πραγματική... γαλαζοαίματη

Η 4χρονη χάρηκε πολύ όταν παρέλαβε το φόρεμά της, το φόρεσε και αμέσως αισθάνθηκε σαν πραγματική... γαλαζοαίματη. «Θείο δώρο» χαρακτηρίζει ο ίδιος ο σχεδιαστής την ικανότητα να μπορεί κάποιος να κάνει χαρούμενο ένα παιδί και μέσα από την «Espresso» θέτει εαυτόν διαθέσιμο και για άλλες ευχές. «Είμαι ανοιχτός και στο μέλλον θα κάνω και πάλι κάτι ανάλογο, όποτε μου ζητηθεί, γιατί το Make a Wish πραγματοποίησε την ευχή του Μανώλη μου και χαίρομαι να ανταποδίδω την αγάπη και τη δοτικότητα σε όποιο παιδάκι μού ζητηθεί. Τα συναισθήματα είναι τόσο πολλά και κάποιες φορές πρωτόγνωρα και δεν περιγράφονται πάντα με λόγια. Μόνο αν το βιώσει κάποιος μπορεί να το αντιληφθεί» καταλήγει ο σχεδιαστής.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video