ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βόλτα με κόρη και «γαμπρό»

SHOWBIZ

Βόλτα με κόρη και «γαμπρό»

Ο Μπάλντουιν μαζί με το αμόρε της Αϊρλαντ, η οποία «γύρισε» πάλι σε αντρική συντροφιά

Πεθερός με το ζόρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Αλεκ Μπάλντουιν, που πέρασε μερικές ώρες στην Ντίσνεϊλαντ παρέα με την κόρη του Αϊρλαντ και τον νέο της φίλο. Δεν είναι όμως έτσι, αφού «πεθερός» και γαμπρός φαίνεται να τα πήγαν καλά. Ο Αλεκ Μπάλντουιν δεν έδειξε ούτε για μια στιγμή να μην απολαμβάνει την παρέα της μεγάλης κόρης του και του νέου της αμόρε, ίσως -ποιος ξέρει;- επειδή το βλαστάρι του το «ξαναγύρισε», στρεφόμενη εκ νέου σε ανδρική ερωτική παρέα, ύστερα από τις παλιότερες διαχυτικές εμφανίσεις της στο πλευρό της γνωστής bisexual φίλης της Εϊντζελ Χέιζ.

Η 20χρονη νεαρή και η γνωστή ράπερ είχαν δεσμό μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, οπότε η πρώτη χώρισε τη δεύτερη και μπήκε σε κλινική απεξάρτησης, για να αντιμετωπίσει το «ψυχολογικό τραύμα», το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ότι προκλήθηκε από αυτόν τον δεσμό.

Τώρα η κόρη του Αλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ δείχνει καλύτερα από ποτέ στο πλευρό του νέου έρωτά της, για την ταυτότητα του οποίου δεν υπάρχουν πληροφορίες, καθώς το νεαρό μοντέλο (που απαρνήθηκε το make up σ' αυτή τη βόλτα) προτιμά να μη μιλάει - προς το παρόν τουλάχιστον. Οπως και να 'χει, η παρέα του νεαρού ζευγαριού με τον «πεθερό», τη γυναίκα του Χιλάρια και τη μικρή Κάρμεν απόλαυσαν τη βόλτα για αρκετή ώρα. Και όταν η 3χρονη Κάρμεν αλλά και η έγκυος μαμά της κουράστηκαν, ο Μπάλντουιν τις πήρε για να επιστρέψουν στο σπίτι και η Αϊρλαντ με τον φίλο της έμειναν για να συνεχίσουν τη βόλτα τους.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video