ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Παίζει» έρωτας με Πάρη-Τάμτα

SHOWBIZ

«Παίζει» έρωτας με Πάρη-Τάμτα

Οι συναντήσεις του κροίσου με την τραγουδίστρια πυκνώνουν και οι φήμες κάνουν λόγο για το νέο ζευγάρι της πόλης

Πυκνώνουν οι συναντήσεις του Πάρη Κασιδόκωστα με την Τάμτα. Ταυτόχρονα φουντώνουν οι φήμες πως οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Ο Ελληνας Κροίσος και η Γεωργιανή τραγουδίστρια κάνουν στενή παρέα από το καλοκαίρι απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
Πριν από μερικά βράδια οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους σε μοδάτο εστιατόριο στη Γλυφάδα. Εκείνη, έχοντας υιοθετήσει νέο look στα μαλλιά της, έμοιαζε πιο λαμπερή από ποτέ. Εκείνος, με casual ντύσιμο, όπως συνηθίζει, δεν πέρασε απαρατήρητος από τα γυναικεία βλέμματα. Πάντως, ως γνήσιος gentleman, είχε όλη την προσοχή του στραμμένη στη συνοδό του προλαβαίνοντας κάθε της επιθυμία.

Το κους κους ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Πάρη και την Τάμτα άρχισε το καλοκαίρι, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στη Μύκονο προσπαθώντας όσο γινόταν να μην τραβήξουν την προσοχή των παπαράτσι. Οι μέρες πέρασαν και το κουτσομπολιό για τους δύο νέους άρχισε να ξεθωριάζει. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως καταγράφηκαν πάλι απανωτές κοινές εμφανίσεις του επιχειρηματία και της τραγουδίστριας.

Εκτός από το δείπνο για δύο στη Γλυφάδα, άνθρωπος της «Espresso» τούς εντόπισε μαζί σε in cafe στη Βουλιαγμένη, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα εθεάθησαν να αγοράζουν τα καφεδάκια τους από κατάστημα γνωστής αλυσίδας στα νότια προάστια. Κοινή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή, και η εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της χοροθεατρικής παράστασης της Μαρίας - Ελένης Λυκουρέζου «Inside Us» στη σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» του πολυχώρου Αθηναΐς, στο Γκάζι.

Ο Πάρης και η Τάμτα έφτασαν μαζί, αλλά εμφανίστηκαν ξεχωριστά στον χώρο του θεάτρου, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι φωτογράφοι και εικονολήπτες. Εκείνη έσκασε μύτη μόνη της κι εκείνος μαζί με τον συνεργάτη του στη δισκογραφική εταιρεία Panik Γιώργο Αρσενάκο.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε την τραγουδίστρια να παίρνει μεταγραφή από τη Minos EMI στην Panik Records. Ισως πάλι και όχι, αφού τόσο η Τάμτα όσο και ο Πάρης δεν μπλέκουν τα συναισθηματικά τους με τα επαγγελματικά τους.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video