ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτοκτόνησε η πρώην του Τζιμ Κάρεϊ

SHOWBIZ

Αυτοκτόνησε η πρώην του Τζιμ Κάρεϊ

Τη βρήκαν νεκρή στο σπίτι της από υπερβολική χρήση χαπιών λίγο μετά τον χωρισμό τους

Το τέλος της σχέσης της με τον Τζιμ Κάρεϊ σήμανε το τέλος για την Καθριόνα Γουάιτ. Η 30χρονη make up artist δεν κατάφερε να αντέξει το «αντίο» της περασμένης Πέμπτης και έβαλε τέρμα στη ζωή της προκαλώντας σοκ στο Χόλιγουντ. Την Ιρλανδή κοπέλα βρήκαν νεκρή στο σπίτι της, στο Λος Αντζελες, φίλοι της που την αναζητούσαν μάταια τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η Γουάιτ άφησε πίσω της σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι χώρισε από τον 53χρονο Κάρεϊ στις 24 του μήνα. Ηταν η ίδια μέρα που έστειλε το τελευταίο tweet προτού κλείσει τον λογαριασμό της. «Διαγράφω τον λογαριασμό μου στο twitter. Ελπίζω να μην ήμουν βάρος στους κοντινούς και τους αγαπημένους μου». Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, η Γουάιτ έβαλε τέρμα στη ζωή της παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου θα διευκρινιστούν πιθανόν μετά τις ιατροδικαστικές εξετάσεις.




Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του καλοκαιριού του 2012, ωστόσο μέχρι τον Μάρτιο του 2013 η σχέση είχε λήξει, χωρίς ποτέ ο Κάρεϊ να αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού. Μιλώντας στον ιρλανδικό «Independent» είχε δηλώσει πως η Γουάιτ ήταν «αξιαγάπητο κορίτσι». Φέτος τον Μάιο το ζευγάρι εμφανίστηκε ξανά μαζί. Εκαναν βόλτες στη Νέα Υόρκη κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Φαίνεται όμως πως και η δεύτερη ευκαιρία στη σχέση αυτή πήγε χαμένη. Την περασμένη Πέμπτη έπεσε η αυλαία της, ωστόσο ήταν μοιραίο η «πτώση» να συμπαρασύρει στον θάνατο την 28χρονη καλλιτέχνιδα του make up.

Φίλοι και συμμαθητές της Γουάιτ στην πατρίδα της, την Ιρλανδία, την περιέγραφαν ανέκαθεν ως μια ντροπαλή και ήσυχη κοπέλα που δεν επιδίωκε τη δημοσιότητα. Παράλληλα όμως ήταν ιδιαίτερα φιλόδοξη σε ό,τι αφορά την επαγγελματική ανέλιξή της. Γρήγορα κατάλαβε πως η Ιρλανδία δεν τη χωρούσε και άνοιξε τα φτερά της με προορισμό τις ΗΠΑ.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video