ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι guest stars που θα παίξουν ρόλο στις εξελίξεις του «Ταμάμ»

TV GOSSIP

Οι guest stars που θα παίξουν ρόλο στις εξελίξεις του «Ταμάμ»

Μπορεί το «Ταμάμ» να μας «αποχαιρέτησε» την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος συνεχίζει κανονικά έως τις 25 Ιουνίου τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 με τους πρωταγωνιστές του, τη Μυρτώ (Μαρία Λεκάκη), τον Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης), τον Τζεμ (Γιάννης Χατζηγεωργίου), την Eλλη (Λίλα Μπακλέση) και την Ντιλέκ (Τζωρτζίνα Λιώση).

Δίπλα τους έχουμε και guest stars που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια, τον Μάρκο, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος επιστρέφοντας έτσι στην τηλεόραση έπειτα από καιρό, και την Ολγα, στην οποία θα δώσει σάρκα και οστά η Νεφέλη Κουρή, ευρύτερα γνωστή από τη σειρά «Το Νησί».

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος μας έχει αφήσει όλους άφωνους με το κωμικό ταμπεραμέντο του και προσαρμόστηκε αμέσως στο κλίμα» μας είπε ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρώην άνδρας της Μυρτώς επιστρέφει έπειτα από δεκατρία χρόνια στην Ελλάδα ενώ ήταν χαμένος στη ζούγκλα του Αμαζονίου παρατηρώντας φυλές, καθώς είναι ανθρωπολόγος. Η είδηση ότι η Μυρτώ του ζητεί διαζύγιο ώστε να παντρευτεί τον Μετίν, τον κάνει να διεκδικήσει εκ νέου τη γυναίκα και τα παιδιά του.

»Ο ίδιος μάλιστα μετακομίζει σε μια σκηνή στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία ζει η οικογένειά του, καθώς έχει συνηθίσει τη φύση και δεν επιθυμεί να κατοικεί σε διαμέρισμα».

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος δηλώνει διπλά χαρούμενος, καθώς και η απόφασή του να εντάξει στην υπόθεση τη νεαρή ταλαντούχα ηθοποιό Νεφέλη Κουρή στον ρόλο της Ολγας ήταν καίρια. «Την είχα δει το 2010 στο "Νησί" και μου άρεσε πολύ. Μετά η κοπέλα ήρθε στο κάστινγκ του "Ταμάμ" απ' όπου πέρασαν από μπροστά μου 200 νέοι και νέες ηθοποιοί. Μπορεί να μην την επέλεξα τότε για να υποδυθεί κάποιο ρόλο, αλλά θυμάμαι ότι της είχα πει ότι θα παίξει στο "Ταμάμ" μια μέρα. Ετσι κι έγινε!

»Εδώ και δύο εβδομάδες έχει μπει κανονικά η ηθοποιός σε γυρίσματα. Υποδύεται τη φίλη της Ελλης, την Ολγα. Είναι κόρη ιερέα, αποτελεί μέλος εκκλησιαστικής χορωδίας και πηγαίνει στο κατηχητικό. Η Ελλη σκέφτεται -προκειμένου να τσεκάρει τα συναισθήματα του Τζεμ απέναντί της- να χρησιμοποιήσει την Ολγα και να τη βάλει να γνωριστεί μαζί του.

»Το θέμα όμως είναι ότι η Ολγα θα ερωτευτεί τον Τζεμ και ο Τζεμ θα... τσιμπηθεί επίσης μαζί της». Η συνέχεια επί της οθόνης τον Οκτώβριο...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video