ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λαμπερή βάφτιση για τα τριδυμάκια της Τζίνας και του Παύλου

SHOWBIZ

Λαμπερή βάφτιση για τα τριδυμάκια της Τζίνας και του Παύλου

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου βάφτισαν την περασμένη Δευτέρα τα τρίδυμά τους -ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια- στον Αγ. Δημητρίου Λουμπαρδιάρη.

Οι νονοί των παιδιών, που πριν από λίγες μέρες συμπλήρωσαν τα δύο χρόνια της ζωής τους, ήταν τέσσερις: ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ), ξάδερφος του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος βάφτισε το αγοράκι δίνοντάς του τα ονόματα Σταύρος - Αουρέλιους, η πρώην υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη και η επιχειρηματίας Νικόλ Κοτοβός έβαλαν λάδι στο ένα κοριτσάκι (το όνομα που πήρε είναι Αμαλία) και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Πωλίνα Σαπουνά Ελλις, σύζυγος του δημοσιογράφου Αθανάσιου Ελλις, η οποία ήταν η πνευματική μητέρα του δεύτερου κοριτσιού που ονομάστηκε Αέλια - Μαρία.

Η βάφτιση, που έγινε στην ίδια εκκλησία όπου είχε βαφτιστεί και η άλλη κόρη του ζευγαριού, η 6χρονη σήμερα Ανδριάνα, έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ολα τα φλας κέρδισε η ευτυχισμένη μαμά Τζίνα Αλιμόνου, η οποία φορώντας ένα κομψό, all time classic σύνολο σε παλ ροζ απόχρωση με την υπογραφή του οίκου Balenciaga, σκουλαρίκια Lanvin και στρογγυλές γόβες με μπαρέτα Valentino, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό το συζύγου της και υποδεχόταν τους προσκεκλημένους τους στη βάφτιση με το πιο γλυκό χαμόγελό της.

Μετά το μυστήριο έλαβε χώρα δεξίωση στον «Διόνυσο», μέσα σε ένα χαρούμενο διάκοσμο αποτελούμενο από λευκά κλουβιά και μπαλόνια, όπου τα λογιών λογιών γλειφιτζούρια και οι γλυκές λιχουδιές είχαν την τιμητική τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην βάφτιση ήταν ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη (με εντυπωσιακό σύνολο από λευκή δαντέλα, συνδυασμένο με χρυσή ζώνη και ασορτί πέδιλα), ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Νίκος Β. Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Αλεξία Αντσακλή, η Σάσα Βαρδινογιάννη, ο Νίκος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αλεξία, ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του Χριστιάνα, η Εύα Καϊλή και η Χριστίνα Πολίτη.

Εδώ και καιρό ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου μένουν μόνιμα στην Αμερική, όπου μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά τους. Πλέον επισκέπτονται την Ελλάδα μόνο για ξεκούραση και για ιδιαίτερες στιγμές, όπως αυτή της βάφτισης.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δείτε τις φωτογραφίες: 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video