ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Βεντέτα» για το δημοψήφισμα

TV GOSSIP

«Βεντέτα» για το δημοψήφισμα

Αρραβώνες στα Μεσόγεια για τη Μαρία Καβογιάννη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την Ιωάννα Μαυρέα και τον Θοδωρή Κατσαφάδο, με ορχήστρα και τη φωνή της λαϊκής τραγουδίστριας Τίνας Τράκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και το σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου, οι συμπέθεροι Μάγδα και Αντώνης Ρεντούμης, Μαρίτσα και Σταύρος Καψαμπέλης αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους Πέτρο (Βαγγέλης Πιτσιλός) και Νεφέλη (Ντάνη Γιαννακοπούλου).

Η ιστορία της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» διαρκεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου του 2015, όταν έγινε το ιστορικό δημοψήφισμα στη χώρα μας. Τα παιδιά αρραβωνιάζονται εν μέσω συγκλονιστικών πολιτικοοικονομικών εξελίξεων, με αποτέλεσμα να γίνει το... «έλα να δεις». Κουμπαριές, συμπέθεροι, συγγενείς και φίλοι μετά το γλέντι του αρραβώνα έχουν χωριστεί ανάμεσα στο «ναι» και το «όχι» και οι επιδερμικές σχέσεις τους διαταράσσονται. Πλέον τις δύο οικογένειες χωρίζει μια άβυσσος. Μόνο οι δυο συμπεθέρες συγκλίνουν σε ένα πράγμα: στο ότι δεν χωνεύουν καθόλου η μία την άλλη και διαφωνούν σε όλα.

Για τη σκηνοθέτρια Αμαλία Γιαννίκου ο καιρός έχει σταθεί σύμμαχος εδώ και έναν μήνα που έχουν αρχίσει τα γυρίσματα, αφού η ιστορία εκτυλίσσεται καλοκαίρι. Το σίριαλ, που θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου. Στη σουρεαλιστική σειρά πρωταγωνιστεί επίσης η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ενσαρκώνει τη Σοφία, που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας και με το που οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού μέσα σε μια θυρίδα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Τον σύζυγό της Γιώργο υποδύεται ο Αλέξανδρος Λογοθέτης που είναι αστυνομικός, ο οποίος με το δημοψήφισμα τρέχει και δεν φτάνει, αφού οι περιπολίες είναι αυξημένες.

Στην ιστορία των περίεργων ηρώων μπλέκεται και ένας Κινέζος, τον οποίο «ζωντανεύει» ο Παντελής Καναράκης, που εντελώς τυχαία βρίσκεται έξω από μια τράπεζα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video