ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Αθήνα η Τσάπλιν

SHOWBIZ

Στην Αθήνα η Τσάπλιν

Η Βικτόρια Τσάπλιν, ένα από τα 11 παιδιά του θρυλικού Τσάρλι Τσάπλιν, έρχεται στην ελληνική πρωτεύουσα μαζί με τον κλόουν, ηθοποιό και... σύζυγό της Ζαν Μπατίστ Τεριέ για τέσσερις παραστάσεις του Αόρατου Τσίρκου στο Παλλάς, στις 20, 21, 22 και 23 Οκτωβρίου.

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Πρόκειται για μια παράσταση-ταξίδι στον κόσμο της μαγείας και των ονείρων, με τη χαρισματική -και απίστευτα ευλύγιστη- ακροβάτισσα να μεταμορφώνεται και να ισορροπεί με χάρη και τον Τεριέ να προκαλεί αβίαστα το γέλιο, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχο κωμικό.

Η Βικτόρια είναι ένα από τα οκτώ παιδιά που απέκτησε ο Τσάρλι Τσάπλιν με την Ούνα Ο' Νιλ (κόρη του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα Ευγένιου Ο' Νιλ), την οποία μάλιστα παντρεύτηκε όταν εκείνος ήταν 54 χρόνων και εκείνη μόλις 18. Η Βικτόρια γεννήθηκε το 1951 στο Λος Αντζελες, αλλά μεγάλωσε στην Ελβετία, καθώς η οικογένειά της κυνηγήθηκε κατά τη διάρκεια του Μακαρθισμού στις ΗΠΑ.

Χορός και μουσική

Σπούδασε χορό και κλασική μουσική, ενώ έπαιξε στην ταινία του μπαμπά της «Η δούκισσα από το Χονγκ Κονγκ», στο πλευρό των Μάρλον Μπράντο και Σοφίας Λόρεν.

Επρόκειτο μάλιστα να πρωταγωνιστήσει και στο φιλμ του θρυλικού Σαρλό με τίτλο «The freak», που όμως δεν γυρίστηκε ποτέ.

Γνώρισε τον Ζαν Μπατίστ Τεριέ το 1969 με πρωτοβουλία του ίδιου, όταν διάβασε μία συνέντευξή της και εντυπωσιάστηκε.

Οι δυο τους... κλέφτηκαν, γιατί οι γονείς της διαφωνούσαν λόγω της... διαφοράς ηλικίας, αφού η Βικτόρια -κατά μία παράξενη σύμπτωση- είχε την ίδια ηλικία με τη μητέρα της όταν παντρεύτηκε τον Τσάπλιν.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τζέιμς και την Αουρέλια, τα οποία ασχολούνται επαγγελματικά με το θέατρο, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video