ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ινα Παλαμά στο «νησί» της ευτυχίας!

SHOWBIZ

Η Ινα Παλαμά στο «νησί» της ευτυχίας!

Τριπλή χαρά για την Ινα Παλαμά! Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός της Δημήτρης Ρίζος παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα δύο παιδάκια τους την περασμένη Κυριακή στο Island, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς το «παρών» έδωσαν μόλις 70 άτομα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Ινα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ιδιαίτερο και αριστοκρατικό νυφικό το οποίο σχεδίασε για εκείνη ο Μάκης Τσέλιος, στην πασαρέλα του οποίου είχε περπατήσει όταν ήταν έγκυος στον γιο της.

Η δημιουργία ήταν κεντημένη δαντέλα σε στενή γραμμή, για να αναδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα του μοντέλου, ενώ είχε ανοιχτή πλάτη και μακριά ουρά. Την Ινα παρέδωσε στον Δημήτρη -ο οποίος είναι γιος της αείμνηστης Δούκισσας- ο ανιψιός της, ενώ ο ίδιος ο Τσέλιος βρέθηκε στη σουίτα όπου τη νύφη ετοίμασαν οι φίλες της. Οσο για τα πιτσιρίκια; Ο 3χρονος γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα Νικόλας και πριν μπει στην κολυμπήθρα απολάμβανε την αγκαλιά της θείας του, αδερφής της Ινας, ενώ η 17 μηνών κορούλα τους, η οποία ονομάστηκε Δούκισσα, όπως λεγόταν η θρυλική γιαγιά της, απολάμβανε τα χάδια της νονάς της Βαλέριας Χοψονίδου (που τη συνόδευε η αδερφή της Ολυμπία).

Η μικρή Δούκισσα ήταν εκείνη που συνόδευσε τη μαμά της στο εκκλησάκι για τον γάμο, και μάλιστα φορούσε φόρεμα από την ίδια δαντέλα που ήταν φτιαγμένο το νυφικό.

Ο στολισμός -όπως και η ανθοδέσμη- ήταν λευκός, και όχι τυχαία. Το concept του γάμου ήταν οι κύκνοι, που υπήρχαν παντού: στα μπαλόνια που στόλιζαν την πισίνα, αλλά και στις μπομπονιέρες και στα γλυκά. Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τις καλές φίλες και επίσης μοντέλα Γκρέτα Τσέτη και Χριστιάννα Γαργαροπούλου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video