ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Δεν θα αρέσουμε σε όλους»

SHOWBIZ

«Δεν θα αρέσουμε σε όλους»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο «Ολα πρώτη φορά» για τα σχόλια μετά την περιβόητη οικογενειακή φωτογράφιση στο «χρυσό» σαλόνι του σπιτιού της

Πριν από λίγο καιρό μια φωτογραφία στην οποία «πρωταγωνιστούσε» το... χρυσοποίκιλτο σαλόνι του σπιτιού τους έγινε αφορμή ώστε όλος ο κόσμος να μιλάει για την οικογένεια Πατούλη. Γι' αυτό η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και δημοτική σύμβουλος Πεύκης Μαρίνα Πατούλη «απαίτησε» χρυσή πολυθρόνα στο στούντιο του «Ολα πρώτη φορά» του ΑΝΤ1. «Θέμο μου, ούτε μια χρυσή πολυθρόνα δεν μου έχεις βάλει να με υποδεχτείς. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω αυτού» είπε με νάζι η εντυπωσιακή κυρία δημάρχου Αμαρουσίου.

Φορώντας εφαρμοστό φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας, με ασημένιες λεπτομέρειες και εντυπωσιακό ντεκολτέ, η κυρία Πατούλη μίλησε για το ιδιαίτερο προσωπικό της στιλ. «Πάντα μου άρεσε να προσέχω τον εαυτό μου. Τα γούστα, από εκεί και πέρα, δεν συμπίπτουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε κριτική, και εγώ είμαι θωρακισμένη. Ακόμα και τα σκληρά σχόλια τα αντιμετωπίζω με κατανόηση. Στο πλαίσιο της δημόσιας εικόνας, δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους» είπε, ενώ δεν αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα», που κατέληγε στο... κρεβάτι του ζευγαριού, για το οποίο -με σκληρά λόγια- είχε τοποθετηθεί και ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης.

«Θεωρώ ότι η σάτιρα δεν έχει όρια. Εδώ όμως μένει ένα ερωτηματικό, γιατί πέρα από πολιτικοί ή επαγγελματίες, είμαστε γονείς. Αυτό που με ενόχλησε ήταν όταν ήρθε την επόμενη ημέρα το παιδί μου και μου είπε ότι "στο σχολείο με κοροϊδεύουν λέγοντας πως οι γονείς μου έχουν γίνει ρεζίλι". Του εξηγήσαμε πώς έχουν τα πράγματα. Οταν διακωμωδείται ο πρωθυπουργός, είναι φυσικό να συμβαίνει και με εμάς» υποστήριξε η Μαρίνα Πατούλη.

«Eυαίσθητος με χιούμορ»

Η εντυπωσιακή κυρία Πατούλη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην Πάρο, όταν εκείνη ήταν πρωτοετής φοιτήτρια και εκείνος τελειόφοιτος της Ιατρικής. «Είναι ευαίσθητος και έχει χιούμορ. Είμαστε 29 χρόνια μαζί. Το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου είναι πολύ σημαντικό. Είναι το μυστικό, γιατί έπειτα από αυτό έρχεται ο σεβασμός. Αυτό που μετράει είναι ο εγκεφαλικός έρωτας» κατέληξε.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video