ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ταξίδι στην χώρα των καμπαλέρος

TV GOSSIP

Ταξίδι στην χώρα των καμπαλέρος

Αλλο ένα εντυπωσιακό ταξίδι που θα μοιάζει με πάρτι θα προβάλει και αυτήν την εβδομάδα ο Alpha. Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 22.00, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω το Βιετνάμ και κατευθύνονται στο πολύχρωμο Μεξικό, τη χώρα όπου η έρημος συναντά τη θάλασσα.

Η ομάδα του «World party» προσγειώνεται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Γκουανταλαχάρα.

Ο Σάκης και ο Γιώργος περιμένουν με ανυπομονησία να συναντήσουν και πάλι έναν παλιό τους γνώριμο, τον Χαβιέ, και τον υποδέχονται όπως του αξίζει, τρομάζοντάς τον. Κι επειδή ταξίδι χωρίς μουσική δεν γίνεται, οι δύο παρουσιαστές έχουν μία καταπληκτική ιδέα, να εξερευνήσουν τα μουσικά μονοπάτια του Μεξικού.

Ετσι, πηγαίνουν στην πλατεία των Μαριάτσι και ντυμένοι με παραδοσιακές στολές περιφέρονται στο πλήθος ψάχνοντας για κάποιον που ενδιαφέρεται να κάνει καντάδα στην αγαπημένη του. Το αποτέλεσμα όμως είναι τουλάχιστον... απογοητευτικό.

Η περιπέτεια δεν σταματάει εδώ για τους δύο ατρόμητους εξερευνητές. Στη συνέχεια του ταξιδιού τους κατευθύνονται προς την Αρένα, εκεί όπου μαθαίνουν όλα τα μυστικά των καμπαλέρος.

Με τόσο τραγούδι και μουσική, ωστόσο, αποφασίζουν να κάνουν μία γρήγορη στάση σε τακερία. Και επειδή δεν σταματούν τα πειράγματα και τα παιχνίδια, διαγωνίζονται στο ποιος μπορεί να φάει το πιο καυτερό τάκος.

Τέλος, επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο και κατευθύνονται σε μία από τις πιο παραδοσιακές επαρχίες του Μεξικού, την πόλη Τεκίλα, εκεί όπου παράγεται το ομώνυμο ποτό. Τα υπόλοιπα, στις οθόνες μας!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video