ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συζυγική κρίση ή «κίτρινα» Haberia;

SHOWBIZ

Συζυγική κρίση ή «κίτρινα» Haberia;

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Χωρίζουν ή όχι ο ζάπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικογιάννη; Τα τουρκικά μέσα επιμένουν να θεωρούν το διαζύγιό τους δεδομένο, αναφέροντας μάλιστα ότι οι αξιώσεις -υπό μορφή διατροφής- της Αθηναίας δημοσιογράφου από τον άνδρα της αγγίζουν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Το Haber Turk μάλιστα επιμένει ότι το ζευγάρι έχει πάρει ήδη διαζύγιο, ότι μένουν σε διαφορετικά σπίτια και ότι η Ελληνίδα δημοσιογράφος, «που κέρδισε το... Joker μετά τη μοιρασιά της περιουσίας», ζει με την κόρη της στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι του διεθνούς τζετ σετ δείχνει ενοχλημένο από τα «κακόβουλα» ρεπορτάζ και απειλεί με μηνύσεις, διαμηνύοντας μέσω των ελληνικών ΜΜΕ ότι θα μοιράσει αγωγές, ζητώντας έως 2 δισ. ευρώ από τους υπαιτίους της προσωπικής τους αναστάτωσης. Οι πρώτες διαρροές για κρίση στο γάμο τους ξεκίνησαν το 2014 από τον Μπουλέντ Τουλούν, στενό συνεργάτης του μεγιστάνα, που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τις επιχειρήσεις του, όπως αναφέρει τουρκικό site.

Περιουσία

Η ιστορία του ζευγαριού με την αμύθητη περιουσία και το ρομαντικό love story «πουλάει», όπως φαίνεται, πολύ στη γειτονική χώρα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η 35χρονη sportcaster Μπιρσού Ερέν φωτογραφήθηκε πέρυσι με τον 71χρονο επιχειρηματία από παπαράτσι στο θρησκευτικό φεστιβάλ Κουρμπάν Μπαϊράμι. Τότε ήταν που οι φήμες οργίασαν. Κυρίως γιατί την ίδια περίοδο η Φανή με την τρίχρονη κόρη της Αλίν βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι -ομάδας που έχει ύμνο το τραγούδι «Συρματόπλεγμα» του Γιώργου Αλκαίου- και η εντυπωσιακή Ελληνίδα σύζυγός του παντρεύτηκαν το 2008 στη Νέα Υόρκη και ζουν μεταξύ Τουρκίας, Ευρώπης και Αμερικής.

Η χλιδάτη ζωή τους προκαλεί διαρκώς το ενδιαφέρον των Τούρκων, αρκεί να πούμε ότι είχε γίνει πάταγος με το πολυτελέστατο γιοτ, αξίας 25.000.000, που είχε κάνει δώρο ο Αϊσάλ στη Φανή του, δίνοντάς του το όνομα «Barbie», έτσι όπως προσφωνούσε την αγαπημένη του χαριτολογώντας.

Το ποσό φαντάζει τεράστιο, αλλά όχι και για τον ιδιοκτήτη του κολοσσού UNITA, που διατηρεί πέντε ενεργειακές μονάδες στο Ιράν, ένα τεράστιο πάρκο ανεμογεννητριών στη Βουλγαρία και ασχολείται με το εμπόριο πετρελαίου και τον τουρισμό.

 

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video