ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το... πήρε το αγόρι του

SHOWBIZ

Το... πήρε το αγόρι του

Ο Βίκτορ Γκάρμπερ πέρασε βέρες σε μυστική τελετή στον σύντροφό του, Ράινερ Αντερσεν 

Βέρες πέρασαν ο ηθοποιός Βίκτορ Γκάρμπερ με το αγόρι του, το μοντέλο Ράινερ Αντερσεν, έπειτα από σχέση 16 ετών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο σταρ της σειράς «Alias», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Τζένιφερ Γκάρνερ, που συμμετείχε και στη βραβευμένη με Οσκαρ ταινία του Μπεν Αφλεκ «Argo», παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο με μια τελετή που κατάφερε να κρατήσει κρυφή.

Την είδηση έδωσε ο σύντροφος του 66χρονου ηθοποιού με ανάρτηση στο Instagram. «Ναι το κάναμε» έγραψε, συνοδεύοντας το μήνυμα με μια χαριτωμένη φωτογραφία, στην οποία το ζευγάρι χαμογελά. Αποκαλυπτικά όμως ήταν τα hashtags που πρόσθεσε στην ανάρτηση.

 «Κλέφτηκαν»

Το «μόλις παντρευτήκαμε» ήταν το πιο ενδεικτικό, ενώ τα υπόλοιπα αφήνουν να εννοηθεί ότι «κλέφτηκαν» στον «Καναδά» και πιο συγκεκριμένα στο γραφικό Τοφίνο.

Ο Αντερσεν δεν παρέλειψε να βάλει το hashtag #after16years, με το οποίο αναφέρεται στα χρόνια που κρατάει ο δεσμός τους.
Το νιόπαντρο ζευγάρι αρκέστηκε στην παραπάνω ανάρτηση χωρίς να δώσει επιπλέον πληροφορίες για τον γάμο. Δεν έχει γίνει γνωστό, για παράδειγμα, αν παρούσα στην τελετή ήταν η καλή του φίλη Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι δύο συμπρωταγωνιστές στο «Alias» ήταν τόσο δεμένοι μεταξύ τους, που ο Βίκτορ Γκάρμπερ ήταν αυτός που είχε τελέσει τον γάμο της με τον Μπεν Αφλεκ το 2005.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του γάμου, οι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν μέσω Instagram. «Συγχαρητήρια σε εσάς τους δυο ταλαντούχους και όμορφους άντρες» έγραψε η ηθοποιός Ρόζι Ο' Ντόνελ, ενώ ο τηλεπαρουσιαστής Αντι Κοέν αναφώνησε: «Ω, Θεέ μου! Πολλή αγάπη και στους δυο σας».




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video