ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το καρέ των κριτών στο «Voice» του Σκάι

SHOWBIZ

Το καρέ των κριτών στο «Voice» του Σκάι

Ελενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας και με τη... βούλα στο «The Voice» του ΣΚΑΪ. Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και κριτές τους τέσσερις δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι τηλεθεατές έχουν ακόμη περισσότερους λόγους να παρακολουθήσουν το δημοφιλές talent show, που θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα -ακόμη και μέσα στον Νοέμβριο- από το κανάλι του Φαλήρου.

Η Ελενα, ο Πάνος και ο Κωστής συναντήθηκαν χθες στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, όπου γυρίζεται το «The Voice», για να κάνουν την πρώτη κοινή φωτογράφισή τους, αλλά και να καταθέσουν στο τραπέζι τις διαφορετικές ιδέες τους που θα συνθέσουν αρμονικά την κοινή οπτική τους για την επιτυχημένη παραγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουβάς χαίρεται πάρα πολύ που θα αναλάβει επιτέλους ρόλο κριτή και coach, καθώς στο «X-Factor», στο οποίο ήταν παρουσιαστής, δεν του επιτρεπόταν να εκφέρει γνώμη.

Η ομάδα αυτή, που έχει όλα τα εχέγγυα να εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη, θα τα βάλει με την κριτική επιτροπή του έτερου μουσικού talent show, του «Rising star» του ANT1, την οποία αποτελούν η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας του γκρουπ Μέλιsses. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η νέα φιλόδοξη παραγωγή θα ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video