ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυλαία για τον ταξίαρχο Θεοχάρη

SHOWBIZ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΙΡΟΚΤΡΟΤΗΜΑ

Αυλαία για τον ταξίαρχο Θεοχάρη

Επεσε η αυλαία για τον Γιώργο Βασιλείου, με ένα τελευταίο παρατεταμένο χειροκρότημα! Η τελική σκηνή για τον 66χρονο τηλεοπτικό ταξίαρχο Στάθη Θεοχάρη «παίχτηκε» χθες το μεσημέρι στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Η Ευαγγελία, ο εφηβικός του έρωτας και επί 42 χρόνια σύζυγός του, ήταν απαρηγόρητη και δεν άφησε λεπτό τα χέρια των παιδιών τους Βασίλη και Ιουλιέτας, που παραμένουν συγκλονισμένα από τον χαμό του λατρεμένου πατέρα τους.

Σύσσωμο σχεδόν το καστ, οι συνάδελφοί του, τεχνικοί και παραγωγοί, που μοιράστηκαν το ίδιο πλατό με τον Γιώργο Βασιλείου επί δεκατρία ολόκληρα χρόνια στη μακροβιότερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης «Καλημέρα, ζωή», βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας για να συλλυπηθούν. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ωστόσο σχολιάστηκαν δυσμενώς οι ηχηρές απουσίες στενών συνεργατών του, όπως η τηλεοπτική σύζυγός του Μυρτώ Πισπινή, ο «γιος» του Χρήστος Σπανός, αλλά και η «αδελφή» του Ελένη Κούρκουλα. Συντετριμμένοι ήταν η Μίνα Χειμώνα, η καλή φίλη του Ελένη Φιλίνη, αλλά και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Συμπρωταγωνιστές

Εκεί ήταν και οι συμπρωταγωνιστές του Γιάννης Ευαγγελίδης, Θάνος Καληώρας, Μαίρη Βιδάλη, Γιώργος Ματαράγκας, Ζαχαρίας Ρόχας, ο σκηνοθέτης της σειράς Νίκος Βουτσίνος και οι ηθοποιοί Νίκος Βερλέκης, Σπύρος Μισθός, Σπύρος Θεοδόσης, Τέλης Ζώτος, Δημήτρης Αρώνης, Τζένη Ζαχαροπούλου, Νίκος Σταγόπουλος και Κώστας Πρέκας.

Η αγαπημένη φίλη του Γιώργου Βασιλείου Καίτη Γκρέυ, που απέστειλε και στεφάνι, ήταν από τους πρώτους που κατέφθασαν στο νεκροταφείο και θυμήθηκε την τελευταία κουβέντα τους:

«Με ρώτησε αν θα παρευρεθώ στην κηδεία του. Του απάντησα θετικά και σήμερα είμαι εδώ για να τον αποχαιρετήσω, αλλά και να του δείξω πως κράτησα τον λόγο μου» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Συγκινητικά λόγια από Τραγάκη

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης μίλησε στον επικήδειο με λόγια συγκινητικά για τον ηθοποιό, ο οποίος είχε περάσει και από τα έδρανα της Βουλής, καθώς είχε εκλεγεί βουλευτής Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία.

«Εγώ τον ενθάρρυνα και ο κόσμος τον αγάπησε για το πολιτικό και προσωπικό του ήθος. Αγαπητέ μου Γιώργο, έφυγες με όνομα τίμιο και μνήμη αγαθή» είπε. Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας ευχαρίστησε τον ηθοποιό για την προσφορά του στον χώρο, χαρακτηρίζοντάς τον φωτεινό παράδειγμα καλλιτέχνη, βουλευτή και οικογενειάρχη, που παρέδιδε μηνύματα αισιοδοξίας ακόμα και μέσα από το νοσοκομείο.

Το «παρών» από τον πολιτικό χώρο έδωσαν οι επίσης καλοί φίλοι του Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Παναγιώτης Μελάς, Χρήστος Σταϊκούρας και Πάνος Παναγιωτόπουλος, ενώ στεφάνι απέστειλε και η Βουλή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video