ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο έρωτας του φαρμακοποιού με μοντέλο-παρουσιαστή!

SHOWBIZ
ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

Ο έρωτας του φαρμακοποιού με μοντέλο-παρουσιαστή!

«Εχουν βουίξει» τα βόρεια προάστια της Αθήνας από τις ερωτικές αταξίες γνωστού φαρμακοποιού της περιοχής, που απατούσε την όμορφη σύζυγό του με πασίγνωστο παρουσιαστή και πρώην μοντέλο!

Ο υπεράνω πάσης υποψίας παντρεμένος κομψός κύριος, σοβαρός, μορφωμένος και ιδιαίτερα ευγενικός έγινε τσακωτός σε ερωτικό τετ α τετ με τον 43χρονο παρτενέρ του από τη γυναίκα του και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που την οδήγησε στη «φωλίτσα» του παράνομου ζευγαριού!

Και σαν μην έφτανε αυτό, το πρωί της επόμενης ημέρας η απατημένη σύζυγος εμφανίστηκε στο φαρμακείο του και σαν μαινόμενος ταύρος τα έκανε όλα λίμπα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών και τον ξεμπρόστιασε αναφέροντας μεγαλόφωνα τα καμώματά του!

Οι κάτοικοι των περιοχών Αγίου Στεφάνου, Ανοιξης και Δροσιάς παραμένουν αναστατωμένοι δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των «πιπεράτων» νέων για την κρυφή ζωή του ευκατάστατου και πρώην (πλέον) παντρεμένου επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα καταστήματα της Αττικής με φαρμακευτικά σκευάσματα, φυτικά αλλά και δικών του συνταγών κυρίως κοσμητικής δερματολογίας. Η παράνομη σχέση του με το 43χρονο ψηλό, καλογυμνασμένο πρώην μοντέλο και παρουσιαστή έχει γίνει talk of the town, ενώ καθημερινά έρχονται στο φως όλο και πιο juicy λεπτομέρειες της διπλής ζωής του. Η σύζυγος του φαρμακοποιού, που είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ, είχε υποψιαστεί ότι κάτι έτρεχε με τον άνδρα της, ο οποίος κάθε βράδυ είχε επαγγελματικά ραντεβού.

Η οικονομική άνεσή της τής επέτρεψε να προσλάβει γνωστότατο ντετέκτιβ, που μέσα σε μία εβδομάδα τής έλυσε όλες τις... απορίες. Κατόπιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, είναι αποφασισμένη να του ζητήσει τουλάχιστον τη μισή περιουσία του προκειμένου να μην τον εξευτελίσει και στην Ευελπίδων!

Ο πανέμορφος άνδρας, που έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν δυνατά, γνωρίστηκε με τον φαρμακοποιό όταν ο τελευταίος επικοινώνησε μαζί του, με σκοπό ο παρουσιαστής να αναλάβει τη διαφήμιση των παραφαρμακευτικών προϊόντων παραγωγής του.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αφού ο 43χρονος «Αδωνις» διέθετε όλα τα προσόντα: αναγνωρισιμότητα, γυμνασμένο σώμα και ωραίο χαμόγελο. Εδώ και καιρό αποφεύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ, επειδή τα ψυχαγωγικά προγράμματα είναι ελάχιστα, κάνει διαφημιστικά σποτ, προκειμένου να συντηρηθεί οικονομικά.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video