ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαλογισμός για τον Ερωτόκριτο

SHOWBIZ

Διαλογισμός για τον Ερωτόκριτο

Ο σχεδιαστής αποκαλύπτει στην «Espresso» πώς έγινε ενεργειακός θεραπευτής και  άλλαξε ριζικά τη ζωή του

Εναλλακτικός θεραπευτής ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής! Ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να ανοίξει τους ορίζοντές του, γι' αυτό και παρακολούθησε μαθήματα για ρέικι και theta healing, μαθήματα αυτογνωσίας και NLP, αποκτώντας πτυχίο.

Από την Τεριάννα Παππά

Η ιδιότητά του ως ενεργειακού θεραπευτή τού έχει δώσει μεγάλη χαρά, αφού βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλάζοντάς τους τη ζωή, πάντα με τη δική τους βοήθεια, προς το καλύτερο.

«Εγινα ενεργειακός θεραπευτής, αρχικά για τον εαυτό μου, αφού ύστερα από κάποια ιδιαίτερα γεγονότα -δεν μου αρέσει η λέξη άσχημα- τα οποία συνέβησαν στη ζωή μου (σ.σ.: έχει χάσει τον γιο του από καρκίνο), ανακάλυψα ότι εκεί που πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν άλλες δυνάμεις, ανακαλύπτεις πολλαπλάσιες!» λέει στην «Espresso» ο Ερωτόκριτος και συνεχίζει: «Πρόκειται για δύο τρόπους θεραπείας -το ρέικι και το theta healing-, που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης αλλά και ζωής σε όποιον τους ακολουθήσει.

Αναπτύσσεις νέους ορίζοντες προς διαχείριση καταστάσεων, οι οποίες πριν σου φαίνονταν “βουνό”. Με τη δεύτερη μέθοδο αλλάζουν ακόμη και οι πεποιθήσεις που είχε κάποιος από παιδί, όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση, και βλέπει πια τα γεγονότα από άλλη θέση. Αυτή η μέθοδος γίνεται μέσω διαλογισμού, όπου το “εγώ” δεν παρεμβαίνει στο υποσυνείδητο κι έτσι περνάμε τις θετικές πεποιθήσεις που απαιτούνται για μια αρμονική ζωή».
Ο σχεδιαστής έχει μετατρέψει τον 6ο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκεται το ατελιέ του και σε χώρο διαλογισμού και θεραπείας.

Ενθουσιασμένος

«Οι πελάτες είναι 100% ενθουσιασμένοι, γιατί αυτό που διδάσκω γίνεται σε βιωματικό και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, γι' αυτό και έχει πάντα αποτελέσματα. Μάλιστα, είναι τόσος ο κόσμος που έρχεται, που δεν έχω χρόνο να τους δω όλους».
Αν και «τρέχει» παράλληλα και τη δουλειά του ως designer, ο Ερωτόκριτος είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που μπορεί να βοηθάει με τις συγκεκριμένες ενεργειακές μεθόδους, γι' αυτό και η πολύωρη απασχόλησή του στο στούντιο θεραπειών δεν τον κουράζει, αφού παίρνει ενέργεια από τα χαμόγελα των πελατών του.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video