ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η μαντινάδα που ανάβει «φωτιές»

SHOWBIZ

Η μαντινάδα που ανάβει «φωτιές»

Ο κακός χαμός γίνεται με το ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube και δείχνει τον Ματθαίο Γιαννούλη να ερμηνεύει ένα «πολιτικό» τραγούδι, με προκλητικές αναφορές στην ηλικιωμένη μητέρα του πρωθυπουργού Αρίστη Τσίπρα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο ίδιο βίντεο ο καλλιτέχνης που αυτοσχεδιάζει, συνοδεία λύρας, αποθεώνει τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, γιουχάροντας τους «300» της Βουλής.

Το κομμάτι ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 5 Μαρτίου του 2016 και έχει προσωρινό (;) τίτλο «Την μάνα σου και να 'ξερα, Τσίπρα, ποιος την γα...ει» και είναι «γυρισμένο», όπως φαίνεται, σε μια ταβέρνα, μέρα μεσημέρι, χωρίς όμως άλλους πελάτες στον χώρο. Το τραγούδι, σχεδόν πέντε ημέρες μετά, έχει περισσότερα από 4.000 «κλικ» και, όπως φαίνεται από τα σχόλια, δίχασε τους χρήστες του ΥοuTube, με μια μερίδα να αποκαλεί τον Ναξιώτη καλλιτέχνη ακόμα και «χιμπατζή».

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι φανατικοί θαυμαστές, που πήραν το μέρος του Ματθαίου Γιαννούλη, αποθεώνοντάς τον με τα σχόλιά τους, όπως «Μπράβο! Βγάλ' το να το παίζουμε τέρμα».

Την ώρα που ο Ματθαίος Γιαννούλης ερμηνεύει τις μαντινάδες του, ακούγεται στο βίντεο η φωνή ενός άντρα να λέει: «Δεν πήρα και την πιστόλα μου μαζί», ενώ ένας άλλος τον επιβραβεύει φωνάζοντας «Αυτό είναι το νέο σουξέ».

Στον τελευταίο στίχο, μάλιστα, έκανε με τα χέρια του και τη χαρακτηριστική -υβριστική- κίνηση δείχνοντας τα γεννητικά όργανά του για να δώσει έμφαση, «χειρονομία» που επιβραβεύτηκε από την παρέα του με χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού.

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ 

«Την μάνα σου και να ήξερα,
Τσίπρα, ποιος την γ***ι...
Ποιος θα μας κάνει συντροφιά
στην τρέλα μας την τόση,
και όλοι λέμε δυνατά γ*** και
οι τρακόσιοι.
Ενα τραγούδι θα σας λέω μέχρι
να μπω στον τάφο
και τους 300 της Βουλής στα
α**** μου τους γράφω,
εμείς γλεντάμε ελληνικά, εσείς
τι να μας πείτε,
και οι 300 της Βουλής
να πά' να γα.....τε.
Εσείς που καταστρέψατε
ολόκληρη τη χώρα
μόνο τον Παπαδόπουλο ήθελα
να 'χα τώρα.
Εμείς γλεντάμε τη ζωή με βιολιά
και με λαούτα
και μόλις έλθουν εκλογές,
θα πάρετε... ετούτα».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video