ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παράκρουση (!) με gay κουφέτα

SHOWBIZ
Φώτης Σπύρος:

Παράκρουση (!) με gay κουφέτα

Σε παράκρουση ο Φώτης Σπύρος, που αποφάσισε έτσι ξαφνικά να κάνει το outing και μάλιστα να ανακοινώσει ότι παντρεύεται τον Οκτώβριο ένα αγόρι μοντέλο 21 ετών, στη Νέα Υόρκη, με κουμπάρα τη γνωστή μελλοντολόγο Μαρία Παπαπέτρος, η οποία έκπληκτη έμαθε την κουμπαριά από την «Espresso»! Ο ηθοποιός σόκαρε τους πάντες τόσο με τις αναρτήσεις του στο facebook όσο και με τις δηλώσεις που έκανε στη χθεσινή εκπομπή «Γυναίκες» του Ε, όπου μάλιστα χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς που δημιούργησαν μπλεξίματα στο κανάλι και τον κίνδυνο να τιμωρηθεί με πρόστιμο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η ανάρτηση

Ολα άρχισαν προχθές με ανάρτησή του στα social media, με την οποία ο 40χρονος καλλιτέχνης ανακοίνωνε ότι παντρεύεται. Μάλιστα έσπευσε να του απαντήσει ένας νεαρός ονόματι Ανδρέας αστειευόμενος ότι θα γίνει παρανυφάκι. Ο Φώτης όμως έγραψε πως εκείνος θα είναι «παντρευόμενος»! Ολη τη χθεσινή ημέρα δεν απαντούσε στο κινητό του και εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη και της Νόνης Δούνια.

«Σίγουρα το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, το να γίνουμε όλοι π***δες» είπε στον «αέρα», με τη Νόνη να αντιδρά λέγοντας ότι ο χαρακτηρισμός είναι απαράδεκτος για τους ομοφυλοφίλους. «Επειδή ο πρώτος βλάκας σκέφτεται αυτή τη λέξη, εγώ τη λέω πρώτος γιατί βαριέμαι να υπονοείται ή να υποψιάζεται κάποιος κάτι. Εμένα αυτή η λέξη δεν με ενοχλεί. Γιατί δεν είμαι. Ξέρεις τι είμαι εγώ; Οκτώ φορές άνδρας. Περισσότερο από αυτούς που θα πούνε τη βλακεία για μένα» απάντησε ο Φώτης.

Μία ημέρα πριν από τη μεγάλη ανακοίνωση ο Σπύρος έγραψε στο facebook: «Εναν άνθρωπο αγάπησα τόσο πολύ στη ζωή μου και τον έχασα. Εδώ και τρία χρόνια είμαι μόνος και σε περιμένω. Σ' αγαπάω», ενώ περίπου είκοσι λεπτά αργότερα ανακοίνωσε ότι παντρεύεται! Το κουβάρι μπερδεύεται ακόμη περισσότερο, αφού λέει ότι με τον σημερινό σύντροφό του είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια! Οπως ο ίδιος σημειώνει πάντως, τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Αγιον Ορος και θα ζητήσει από τον πνευματικό του να του δώσει την ευχή του για τον γάμο!

«Δεν ξέρω κάτι»

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Μαρία Παπαπέτρος για να μάθει πού και πώς θα γίνει ο gay γάμος του Φώτη Σπύρου. «Αυτά που μου λέτε περί γάμου και κουμπαριάς τα ακούω πρώτη φορά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πριν από μερικές ημέρες μου τηλεφώνησε ο Φώτης -είχαμε να μιλήσουμε εδώ και δεκαπέντε χρόνια- και μου είπε ότι θέλει να έρθει στη Νέα Υόρκη. Ολα τα άλλα που μου λέτε είναι για μένα άγνωστα» μας δήλωσε η διάσημη Ελληνίδα ψυχοερευνήτρια - παραψυχολόγος, που βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και ετοιμαζόταν να πετάξει για το Τέξας, όπου θα παραμείνει έως τις 9 Ιουνίου. Οπως μας αποκάλυψε, θα έρθει στην Αθήνα στις 9 Ιουλίου.

Αλκίνοος Μπουνιάς



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video