ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το τραγούδι της Ολγας

SHOWBIZ

Το τραγούδι της Ολγας

«Την είδα πάλι στις όχθες του Βόλγα, που ένας στρατιώτης τη φώναξε Ολγα...». Τους στίχους αυτούς, που παραπέμπουν σε μια συνονόματή της από το γνωστό τραγούδι «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» του Φίλιππου Πλιάτσικα, τραγούδησε η Ολγα Κεφαλογιάννη, σε ένα δικό της αυθόρμητο live, που ξάφνιασε ευχάριστα το κοινό.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η πρώην υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στη συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Μηλιώκα, που δόθηκε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την περασμένη Παρασκευή, και κάποια στιγμή ένιωσε την επιθυμία να ανεβεί στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί τους τις μεγάλες επιτυχίες τους. Η Κεφαλογιάννη, φορώντας τζιν παντελόνι και πουκάμισο, και με πολύ χαλαρή διάθεση, κατευθύνθηκε προς το μέρος του Μηλιώκα και με το δικό του μικρόφωνο τραγούδησε -για την ακρίβεια έκανε δεύτερη φωνή- στον αγαπημένο της ερμηνευτή, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, που εκείνη τη στιγμή τα έδινε όλα.

«Σήμερα έχει στα χέρια ένα αγόρι, πάλι ξεκίνησαν οι Σταυροφόροι, μα ποιος ακούει και ποιος ενδιαφέρεται για έναν κόσμο που βράζει και φλέγεται. Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα», τραγούδησαν όλοι μαζί και χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους, που αντιμετώπισαν πολύ θερμά το... εναλλακτικό θέαμα δύο αγαπημένων καλλιτεχνών στη σκηνή μαζί με μια πρώην υπουργό, που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τις τέχνες αλλά και τη μουσική, αφού με κάθε ευκαιρία φροντίζει να στηρίζει κάθε είδους πολιτιστική εκδήλωση.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη δεν έχει κρύψει ότι θαυμάζει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και μάλιστα είναι φανατική των τραγουδιών του από τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα. «Αγαπημένος μου και το ξέρει κι εκείνος είναι ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Από φοιτήτρια άκουγα Πυξ Λαξ και έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία τους» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Και στο Ηρώδειο

Μάλιστα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που τελικά δεν χάνει ευκαιρία να παραστεί σε live εμφάνισή του, είχε δώσει το «παρών» και τον περασμένο Σεπτέμβριο στη συναυλία του στο Ηρώδειο, ενώ παρακολούθησε και τη συναυλία του πριν από τρεις μήνες στο Παλλάς.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους θα εμφανιστούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Ο επόμενος σταθμός τους είναι το Σάββατο 27 Ιουνίου στην Καλαμπάκα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video