ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι εξελίξεις στο Ρουά Ματ και Μπρούσκο



Ρουά Ματ-17:45-Ο Γιώργος δεν αποκαλύπτει στη Ρουμπίνη τους λόγους για τους οποίους τον πυροβόλησαν και η Ρουμπίνη αποφασίζει να το ψάξει μόνη της. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος που ξαναβρέθηκε με τον αδερφό του. Ο αδερφός του όμως δεν είναι τόσο αγνός όσο πιστεύει ο Δημήτρης. Η Παυλίνα και ο Μιχαήλ δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά και περνάνε ευχάριστες στιγμές μαζί τη στιγμή που η Βίκυ ζωγραφίζει τον Ηρόδοτο. Η Ειρήνη και ο Ακύλας συνεχίζουν να ζουν μέσα σε ένα μαρτύριο γιατί φοβούνται μήπως ανακαλύψει κάτι ο Μάξιμος. Ο Μάξιμος πέφτει στο κρεβάτι με τη Μυρτώ αλλά σκέφτεται τη Ρουμπίνη. Ο Σάββας κατηγορεί τη Βίκυ ότι ενδιαφέρεται μόνο για τη ζωγραφική ενώ αδιαφορεί για την υγεία του παιδιού της. Στο μεταξύ η Ρουμπίνη ανακαλύπτει μερικά όχι και τόσο αθώα μυστικά στον υπολογιστή του Γιώργου και αναστατωμένη πάει να μιλήσει στην Παυλίνα...



Μπρούσκο-18:45-Η Όλγα εξαναγκάζεται από το Διαμαντή να σταματήσει να εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους και αυτό είναι που κάνει έξαλλο τον Αχιλλέα. Η Δάφνη και ο Μάρκος είναι καλύτερα με την ίωση και ο Μανωλιός με την Κωνσταντίνα στεναχωριούνται που πρέπει να αποχωριστούν το μωρό. Ο Πάτροκλος για το χατήρι του Διαμαντή κάνει επίσημη πρόταση στην Άννα. Η Όλγα πιέζεται από το Χρήστο που τη ρωτάει αν σκοπεύει να κάνει οικονομική ζημιά στην οικογένεια των Ματθαίων. Τη συζήτησή τους όμως ακούει και η Μαρίνα, η κόρη της Δήμητρας. Ο Ματθαίος πάει να συναντήσει τον Αντώνη ο οποίος θέλει να του κάνει αποκαλύψεις για την Αναστασία. Ο Αχιλλέας εξακολουθεί να βλέπει στα κρυφά την Αλεξάνδρα που τον βοηθάει με το πρόβλημά του. Στο μεταξύ ο Σήφης, ψάχνοντας την αιτία που εξαφανίστηκε η Αγγελική με τη Στεφανία. καταλήγει μεθυσμένos και εξοργισμένος στο σπίτι της Λουκίας...






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video