ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Υδρα η γιαγιά της punk!

SHOWBIZ

Στην Υδρα η γιαγιά της punk!

Υπήρξε σύντροφος του θρυλικού Μάλκολμ Μακ Λάρεν των Sex Pistols, πρωτοπόρος της punk fashion σκηνής, έκανε mainstream το ταρτάν (το γνωστό... καρό) και σήμερα, στα 75 της, παραμένει μία από τις σχεδιάστριες είδωλα, η οποία έχει πάντα κάτι νέο να προτείνει.

Από την
Ελ. Κυρίτση

Η Βρετανίδα designer και τιμημένη με το τίτλο της dame Vivienne Westwood επέλεξε τη χώρα μας, και συγκεκριμένα την Υδρα, για να φωτογραφίσει τη συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

Μαζί της ήρθε και η Pamela Anderson, που πρωταγωνίστησε στο shooting, το οποίο ανέλαβε ο πολύ γνωστός φωτογράφος Juergen Teller.

Στα σοκάκια

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» βρήκε τη... γιαγιά της punk fashion να περπατάει στα σοκάκια του νησιού του Αργοσαρωνικού, παρέα με τον σύζυγό της Andreas Kronthaler και με απαράμιλλο στιλ: φόρεμα στο κόκκινο του κρασιού με μπεζ... καζάκα κι ασορτί φουλάρι, κάλτσες με γεωμετρικά σχέδια και ankle boots. Κάποια στιγμή φόρεσε μπουφάν με φλοράλ επένδυση στον ίδιο χρωματικό τόνο με το φουστάνι της.

Το χαρακτηριστικό πυρόξανθο χρώμα των μαλλιών της πλέον έχει δώσει τη θέση του στο φυσικό λευκό.

Οταν αντιλήφθηκε τον παπαράτσι, πάντως, του χάρισε ένα χαμόγελο και συνέχισε τον περίπατό της.

Οσο για τον Αυστριακό άντρα της, ο οποίος έχει τα μισά της χρόνια και υπήρξε μαθητής της στη σχολή μόδας όπου εκείνη δίδασκε, τη συνόδευσε στη βόλτα τους με στιλ πιο σπορ: φόρμα, φούτερ, αθλητικά παπούτσια και καπέλο... ναυτικού, το οποίο μάλλον αγόρασε από κάποιο τουριστικό μαγαζί της περιοχής. Απολάμβανε, μάλιστα, κι ένα χωνάκι παγωτό με ιδιαίτερη όρεξη.

Η Westwood παρουσίασε πριν από λίγο καιρό τη νέα συλλογή της με προτάσεις για άντρες και γυναίκες, με πολλές mix and match δημιουργίες, συνδυάζοντας καρό με φλοράλ και ριγέ διαφορετικών χρωματικών τόνων, ενώ υπήρξαν και κομμάτια (φούστες, παντελόνια και tops) σε ανοιχτόχρωμο ντένιμ. Εννοείται ότι η κολεξιόν είναι πλήρως αντιπροσωπευτική του brand, στο οποίο συν-σχεδιαστής είναι και ο σύζυγός της.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video