ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η απογείωση του «Daddy cool»

TV GOSSIP

Η απογείωση του «Daddy cool»

Η Μαρία Κατσανδρή μιλάει για την άφιξη της «Ρόζας» που έκανε τη θεαματικότητα να «χτυπήσει» και 30.2%

Πώς και πώς αποδείχτηκε ότι περίμεναν οι τηλεθεατές τη δεύτερη σεζόν της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy cool».

Η πρεμιέρα της περασμένης Τρίτης ήταν σαρωτική, καθώς η τηλεθέαση έφτασε στο 23,8% στο σύνολο και στο 28,3% του δυναμικού κοινού.

Η ξαφνική εμφάνιση της μητέρας του Μάξιμου (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και του Μήτσου (Λευτέρης Ελευθερίου), της Ρόζας, η οποία θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει όταν ήταν παιδιά, έκανε τη θεαματικότητα να «χτυπήσει» ακόμη και το 30,2% στο τέταρτο... της άφιξής της.

Ο ρόλος

«Η ηρωίδα που υποδύομαι, αν και μου είναι γνωστή ως τύπος ανθρώπου, με κάνει να αναρωτιέμαι αν μητέρα είναι εκείνη που γεννάει παιδιά ή αυτή που τα μεγαλώνει.

Και φυσικά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η μαμά μας δεν είναι ο βιολογικός γονέας που μας παράτησε. Αλλά εκείνη που μας υιοθέτησε και μας έπλυνε, μας καθάρισε, μας έδωσε να φάμε. Μια ξένη γυναίκα όσον αφορά το DNA μας, που ωστόσο ηθελημένα έκανε θυσίες για εμάς, που μας μόρφωσε, ξενύχτησε όταν αρρωστήσαμε, μας περίμενε στην πόρτα όταν γυρίζαμε αργά τα βράδια και μας στήριζε πάντα ψυχικά.

Η κυρία Ρόζα, λοιπόν, εγκατέλειψε τον σύζυγο και τα παιδιά της, γιατί ερωτεύτηκε έναν μαφιόζο, τη δύναμή του και τα χρήματά του, και ταξίδεψε μαζί του στο εξωτερικό. Πρώτα από όλα, λοιπόν, έβαλε την καλοπέρασή της» αναφέρει στην «Espresso» η αξιόλογη ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή και συμπληρώνει: «Στην Ελλάδα η ηρωίδα επιστρέφει όχι για να δει τα παλικάρια της ή από τύψεις, αλλά για να τη βοηθήσει ο πρώην σύζυγος της, ο Ντίνος (Βασίλης Χαλακατεβάκης), να βρει την κόρη του μαφιόζου, που βρίσκεται στη χώρα μας. Είναι τρομερό, αλλά αυτό το πλάσμα δεν νιώθει το μητρικό της ένστικτο να ξυπνάει, όταν αντικρίζει τα παιδιά της, δεν δείχνει κανένα ίχνος μεταμέλειας. Ο Μάξιμος και ο Μήτσος ξαφνιάζονται με την εμφάνισή της, δυστυχώς όμως η αλήθεια έρχεται στο φως και οι δυο τους εκτιμούν περισσότερο τον μπαμπά τους που τους μεγάλωσε με περίσσια αγάπη».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video