ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαϊάμι: Business με άρωμα Ελλάδας από τη Λάσπα και τον σύζυγό της!

SHOWBIZ

Μαϊάμι: Business με άρωμα Ελλάδας από τη Λάσπα και τον σύζυγό της!

Επιχειρηματικό άνοιγμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Νεκτάριο Νικολόπουλο και την Κατερίνα Λάσπα.

Το ζευγάρι, που μετράει ήδη επτά χρόνια γάμου και παραμένει ερωτευμένο, το έριξε στις business και μάλιστα σε μία από τις πιο όμορφες και κοσμοπολίτικες πόλεις των ΗΠΑ: το Μαϊάμι.

Εδώ και λίγες μέρες ο επιχειρηματίας και η πρώην παρουσιάστρια λειτουργούν το νέο εστιατόριό τους στην περιοχή Coconut Grove, το οποίο έχει άρωμα Ελλάδας και το μενού του είναι πλούσιο σε πιάτα της Μεσογείου.

Το νέο εγχείρημα

Το όνομά του είναι Boho και ήδη συμπεριλαμβάνεται στους οδηγούς με τα restaurants της πόλης. Η Κατερίνα, που θέλησε να παρουσιάσει στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο τους εγχείρημα, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία του μαγαζιού και δέχτηκε πολλές ευχές για τα «καλορίζικα».

Σε συνέντευξή του πάντως ο Νεκτάριος είχε επισημάνει πως το επαγγελματικό άλμα στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο, ο οποίος «τρέχει» εννέα επιχειρήσεις με μεγάλη επιτυχία. Αυτό βέβαια σημαίνει πως ο σύζυγος της όμορφης Κατερίνας θα ζει μεταξύ Αθήνας και Μαϊάμι, αφού θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο νέο τους «παιδί», για το οποίο έχει πει πως πρόκειται για έναν χώρο με ζεν αισθητική και νόστιμα μεσογειακά πιάτα. Αλλωστε, είναι γνωστό πως οι ξένοι τρελαίνονται για τη μεσογειακή διατροφή, αφού, εκτός από τα οφέλη της στην υγεία, είναι και πολύ γευστική.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video