ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νιάτα και ομορφιά σε μια λαμπερή βραδιά!

SHOWBIZ

Νιάτα και ομορφιά σε μια λαμπερή βραδιά!

Το καλύτερο μοντέλο της Ελλάδας για το 2016 είναι φοιτήτρια, εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο και ονειρεύεται να γίνει τηλεπαρουσιάστρια! Η Βάγια Χρυσού - Ζέρβα αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια στον διαγωνισμό ομορφιάς «The Best Model of Greece 2016», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο club Ocean στη Θεσσαλονίκη υπό τη διοργάνωση του Κυριάκου Κερανόπουλου.

Εντυπωσιακές καλλονές παρέλασαν από τη... γέφυρα της ομορφιάς μπροστά στους κριτές, φορώντας ρούχα από την τελευταία συλλογή της εταιρίας Parizianista. Οι ίδιες μαγνήτισαν τα βλέμματα όταν βγήκαν on stage με τα μαγιό της φίρμας Silk Dream. Μέγας χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρία Barlos Ergon του Γιώργου Μπάρλου και υποστηρικτές των καλλιστείων οι εταιρίες Morris και Farcon.

Τα μαλλιά των φιναλίστ επιμελήθηκαν ο Νέστωρ Γιαννάκης και το επιτελείο του, ενώ τα μέλη του facelook ανέλαβαν την αισθητική φροντίδα των κοριτσιών. Την παρουσίαση της λαμπερής βραδιάς έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο η Φανή Αρβανιτίδου και η Χρύσα Αυταρά. Το ψυχαγωγικό κομμάτι του διαγωνισμού ανέλαβαν οι τραγουδίστριες Μαρία Τσοπέη, Ελενα Καμπάνη και Χριστίνα Θεωνά, οι οποίες χειροκροτήθηκαν θερμά. Οι χορεύτριες Μαρία Νικόλ, Κρίστυ Antonis και Μαρία Βαρσαμά, από την πλευρά τους, προσέφεραν στους καλεσμένους ένα μοναδικό θέαμα.

Οι φιναλίστ

Η Βάγια Χρυσού - Ζέρβα φόρεσε συγκινημένη το στέμμα της βασίλισσας της βραδιάς και το κοινό την αποθέωσε. Τη δεύτερη θέση, που συνοδευόταν από τον τίτλο The new best model of Greece 2016, πήρε η Κέηση Μίζιου και την τρίτη η Μελίνα Πάππας, η οποία στέφθηκε Miss Fashion Model 2016. Τέταρτη «τερμάτισε» η Miss Photo Model 2016 Δέσποινα Συμεωνίδου, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε η Γεωργία Τσαχουρίδου, κατακτώντας τον τίτλο Miss Face 2016.

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είχε αποκαλύψει πρόσφατα στην «Espresso», όταν είχε φιλοξενηθεί στη σελίδα 3, πως πέρασε τα παιδικά της χρόνια μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθώντας επιδείξεις μόδας και τηλεοπτικές εκπομπής. Το μεγάλο όνειρό της ήταν να μπει στον χώρο του θεάματος και, όπως όλα δείχνουν, αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Η ίδια έχει κάνει φιλοσοφικές και κοινωνικές σπουδές, ενώ μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Παράλληλα με τις σπουδές της, πάντως, η Βάγια εργάζεται στη γραμματειακή υποστήριξη δικηγορικού γραφείου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video