ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γυρίσματα εκτός αποδυτηρίων

TV GOSSIP

Γυρίσματα εκτός αποδυτηρίων

Από το «Κάτω Παρτάλι» του Λευτέρη Παπαπέτρου στο Mega, στον «Αστέρα Ραχούλας» του Νίκου Κρητικού στον Alpha.

Από... χωριό σε χωριό περιφέρεται ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος θα ενσαρκώσει και πάλι έναν επαρχιώτη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, που άφησε άδοξα τον ρόλο του Βλάση (καθώς το «Κάτω Παρτάλι» δεν ολοκληρώθηκε), θα «ζωντανέψει» τον Αγγελή, έναν επιχειρηματία κτηνοτρόφο και καμάρι της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας Ραχούλας.

«Εδώ και έναν μήνα έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα στην Ορεινή Αρκαδία και ανυπομονούμε να κάνουμε πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 21.50. Στο όρος Μαίναλο είχε ομίχλη και κρύο, αλλά η ζεστασιά των 400 κατοίκων του χωριού Δάρα, με τους δύο καφενέδες στη γραφική πλατεία, μας κρατά σε εγρήγορση. Την ίδια οικειότητα έχουμε αποκτήσει και με τους κατοίκους στο χωριό Λεβίδι, όπου σεναριακά ζουν οι αντίπαλοι του Αστέρα Ραχούλας και η μισητή ποδοσφαιρική ομάδα τους Κεραυνός Παραδεισίου.

Αυτή την εβδομάδα, όμως, κάνουμε γυρίσματα στην Αττική, συγκεκριμένα στο Ιλιον και στη Ροδόπολη, και έχουμε χαρεί τον ήλιο» αναφέρει στην «Espresso» ο Σταύρος Σβήγκος και συμπληρώνει: «Ο ήρωας που υποδύομαι θα έλεγα ότι είναι πολύ επίκαιρος. Ο Αγγελής είναι γέννημα θρέμμα του Αστέρα, είχε μια κτηνοτροφική μονάδα, αλλά λόγω της κρίσης και μιας θεομηνίας καταστράφηκε οικονομικά. Για να μη χάσει τα πάντα, δανείστηκε από τους τοκογλύφους του πλούσιου διπλανού χωριού. Εκείνοι πλέον κανονίζουν τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική όσο και την ερωτική. Γιατί ο Αγγελής είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά δεν του επιτρέπεται να κοιτάξει τόσο ψηλά, λόγω της κοινωνικής θέσης του. Ετσι είναι "κλειδωμένος" στο πρόβλημά του. Η μόνη του διέξοδος είναι το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η ομάδα του χωριού του τού χαρίζει μόνον ήττες».

Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς γράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς, ενώ πρωταγωνιστούν και οι Παναγιώτα Βλαντή, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Σουξές, Πένυ Αγοραστού και Ελένη Ουζουνίδου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video