ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θρίλερ σουηδικής παραγωγής

TV GOSSIP

Θρίλερ σουηδικής παραγωγής

Καταιγιστική δράση στη νέα σειρά «Modus», που θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 στις αρχές Νοεμβρίου

Τι κάνει μια μητέρα όταν η κόρη της, που πάσχει από αυτισμό, είναι ο μοναδικός μάρτυρας ενός αποτρόπαιου φόνου; Θα καταφέρει να την προστατέψει από αυτούς που θέλουν να της σφραγίσουν για πάντα το στόμα;

Η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει από τις αρχές Νοεμβρίου τη νέα αστυνομική σειρά οκτώ επεισοδίων, σουηδικής παραγωγής με τίτλο «Modus», η οποία έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2015 στο TV4 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.
Το σενάριο υπογράφεται από τους βραβευμένους με EMMY Μάι Μπρόστομ και Πέτερ Θόρσμπο, και βασίζεται στο μυθιστόρημα-θρίλερ «Frukta inte» της συγγραφέως Αν Χολτ.

Η ηρωίδα της υπόθεσης είναι η Ινγκερ Γιοάνε Βικ, μια Σουηδή εγκληματολόγος με σπουδές στην Ψυχολογία, η οποία έχει εργαστεί με επιτυχία για το FBI στις ΗΠΑ. Υστερα από μια μεγάλη καριέρα αποφασίζει να επιστρέψει στη Σουηδία με τις δύο κόρες της και να εργαστεί ως καθηγήτρια πανεπιστημίου, ακολουθώντας πλέον ακαδημαϊκή καριέρα.

Στη Στοκχόλμη

Ωστόσο, η ζωή και τα όνειρά της για μια ήρεμη ζωή θα ανατραπούν. Με σκηνικό την όμορφη Στοκχόλμη την περίοδο των Χριστουγέννων, η ηρωίδα θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα και θα βάλει όλη την οικογένειά της σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρώτη δολοφονία θα γίνει στην Ουψάλα, όπου θα εκτελεστεί ένας επίσκοπος, ενώ η κόρη της θα δει την επόμενη εκτέλεση.

Για τους δυο σεναριογράφους ήταν ένα προσωπικό στοίχημα και μια διαφορετική πρόκληση να πάρουν τους ήρωες ενός επιτυχημένου μυθιστορήματος με εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο και να το μεταφέρουν στη μικρή οθόνη. Σκοπός τους δεν ήταν η δημιουργία άλλης μίας σουηδικής σειράς μυστηρίου πάνω σε σκανδιναβικά αστυνομικά μυθιστορήματα με μεγάλη αποδοχή, αλλά η δημιουργία ενός ποιοτικού σίριαλ. Γι' αυτό και ο τηλεθεατής πληροφορείται τα πάντα γύρω από τους χαρακτήρες, ταυτίζεται με την οικογένεια και βλέπει πώς ένας φόνος ανατρέπει τη ζωή τους και πόσο βαθιά τους επηρεάζει.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video