ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Την πνίγει το «τέρας»

SHOWBIZ

Την πνίγει το «τέρας»

Η εγκλωβισμένη στην κατάθλιψη Μαρία Ιωαννίδου μιλά για τον εφιάλτη που βιώνει και τα χρέη της, ενώ αποκαλύπτει γιατί παράτησε δύο παραστάσεις

Βυθισμένη στην κατάθλιψη, η Μαρία Ιωαννίδου (φωτό) αποχώρησε άρον άρον από την παράσταση στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει και θα έκανε πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η ηθοποιός, χορεύτρια και δασκάλα χορού -που έκανε πρόβες στο έργο «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», το οποίο τελικά ανεβαίνει στο τέλος του μήνα με τη Μαίρη Ευαγγέλου στον δικό της ρόλο- διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, ύστερα από τη μεγάλη οικονομική καταστροφή που υπέστη. «Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και δεν είμαι σε θέση να παίξω. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό, γιατί χάνω δύο πολύ καλές δουλειές, αφού εκτός από το Χατζηχρήστου θα έπαιζα και στο Ελυζέ στο έργο "Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος"» εξομολογείται στην «Espresso» η ίδια.

Μόνιμη μελαγχολία

Τους τελευταίους μήνες, όπως εκμυστηρεύτηκε, αισθανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ψυχολογία της, ήταν απομονωμένη και βυθισμένη σε μόνιμη μελαγχολία.
«Από τις αρχές του καλοκαιριού είχα αρχίσει να χάνω τα μαλλιά μου και αυτό που μου κόστισε πολύ ήταν ότι αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι του Φρέντυ στο Μάτι για να μπορέσω να ξεχρεώσω» προσθέτει η αγαπημένη ηθοποιός με πόνο ψυχής, καθώς, όπως λέει, έχασε ένα σπίτι που είχε συνδεθεί με τόσο όμορφες αναμνήσεις.

Σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε, το ψυχολογικό της δράμα πρωτοάρχισε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν άνοιξε μια σχολή χορού στη Γλυφάδα και, όπως υποστηρίζει, έκανε ακατάλληλα συμβόλαια, ενώ έβαλε λάθος ανθρώπους να διαχειρίζονται τα οικονομικά της.
«Με έπνιξαν τα χρέη, που έφτασαν κοντά στα 250.000 ευρώ, και, για να τα πληρώσω, έπρεπε όχι μόνο να πουλήσω το σπίτι αλλά και τα κοσμήματά μου. Επίσης έχασα χρήματα από ένα ομόλογο των 60.000 ευρώ και γενικά καταστράφηκα από λανθασμένες συνεργασίες και κινήσεις. Τώρα προσπαθώ να σταθώ ξανά στα πόδια μου και ελπίζω να τα καταφέρω» καταλήγει η Μαρία Ιωαννίδου, που ήδη έχει κερδίσει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και, σίγουρα, θα βγει νικήτρια και από αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα με το... τέρας της κατάθλιψης.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video