ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δικό της ιατρείο μαστού επί της Κηφισίας ανοίγει η Νατάσα

SHOWBIZ
Οσα παίρνει ο άνεμος

Δικό της ιατρείο μαστού επί της Κηφισίας ανοίγει η Νατάσα

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ 

Ανοίγει δικό της ιατρείο η χειρουργός Νατάσα Παζαΐτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ανοίγει μόνη της τα επαγγελματικά φτερά της, μετά τη μακρά συνεργασία που είχε με γνωστό ιατρικό κέντρο.
Το ιατρείο βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων.

Η Νατάσα, που είναι ειδική στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού, είναι μια εξαιρετική γιατρός, όπως λένε οι γυναίκες που έχει κουράρει, μοιράστηκε το νέο με τη σύζυγο του προέδρου της Ν.Δ. Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο, όταν συναντήθηκαν στο σπίτι του μαιευτήρα Θάνου Παράσχου.

Το ζεύγος Καραμανλή μαζί με την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκαν ως γνωστόν το Σαββατοκύριακο στο όμορφο κυκλαδονήσι. Τώρα που τα δίδυμα μεγάλωσαν, η Νατάσα Παζαΐτη έκρινε ότι ήρθε η ώρα να αφιερωθεί πιο πολύ στη δουλειά της. Καλή αρχή...

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

Το (επαναστατικό) στιχάκι του Κοτζιά

«Κρυφοχαμογελά ο Οκτώβρης των επαναστάσεων, ελπίζει όρθιοι να πορευτούμε στον δρόμο της ελπίδας και εύχεται καλό μήνα». Με αυτό το στιχάκι ο ποιητής-υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς (φωτό) υποδέχθηκε τον Οκτώβριο.

Οπως το συνηθίζει ο «ρομαντικός υπουργός», με την έλευση κάθε νέου μήνα στέλνει sms με ευχές στους φίλους του. Πολύ γλυκό είναι που δεν το εγκατέλειψε, με τόσα θέματα που έχει ανοιχτά, όντας υπουργός! Αλλά από επαναστάσεις, υπουργέ μου, τίποτε. Μόνο προς τα κάτω!

Νύχτες γεμάτες τραγούδι και πολιτικές αναλύσεις

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ν.Δ. άρχισε! Βραδιές γεμάτες τραγούδι, πολιτικές αναλύσεις και χάπενινγκ υπόσχεται η αξιωματική αντιπολίτευση, εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που βλέπουμε και προέρχονται από κομματικές συγκεντρώσεις.

Οι συγκεκριμένες είναι από την τοπική οργάνωση Παλαιού Φαλήρου, όπου «τραγούδησαν» ο Αδωνις Γεωργιάδης (φωτό), ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, η Σοφία Βούλτεψη και η Αννα Καραμανλή (φωτό). Αντε, ευχόμαστε συνεργασία και με τον Αλέκο Ζαζόπουλο!

Δεν προσφέρεται για «τσόντα» ο Λεβέντης

Δεν κάνω για «τσόντα», δήλωσε περιχαρής στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος των Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στη σχέση τους: «Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για ‘‘τσόντα’’». Αυτό μας έλειπε, πρόεδρε! Μην το ακούσει κι ο Σειρηνάκης και του μπουν περίεργες ιδέες! 

!

Στο ερώτημα «τι φρούτα βγάζει η Αχαΐα;», που κάποτε ετέθη, με μια μικρή διαφορά, σε ελληνική ταινία (αναφερόταν στην Καλαμάτα), η απάντηση που δίνεται είναι... πρωθυπουργούς! Αυτό μας πληροφορεί η έκθεση που εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και έχει τίτλο «Αχαιοί πρωθυπουργοί, Πρόεδροι της Δημοκρατίας και της Βουλής». Δηλαδή, με λίγα λόγια, όλα τα καλά της η χώρα τα χρωστάει στην Πάτρα. Στη διάρκεια των 183 χρόνων ζωής, λοιπόν, του ελληνικού κράτους, από το 1828 ως το 2011, αναδείχθηκαν 176 κυβερνήσεις και 92 πρωθυπουργοί. Οι 15 ήταν Αχαιοί (Ζαΐμης, Γούναρης, Κανελλόπουλος, Παπανδρέου και άλλοι)!

Μπροστά βαδίζει ο Κυριάκος, αλλά το ίδιο και οι συμμαθητές του. Δύο φίλοι του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη από το κολέγιο, ο γραμματέας του ΕΒΕΑ Νίκος Σοφιανός και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κανδαράκης, έχουν το... διάσημο πάρκινγκ της οδού Ζαλοκώστα, που κάθε μέρα υποδέχεται δεκάδες επώνυμους και μη πελάτες. «Χτύπησαν» την επιχείρηση σε διαγωνισμό πριν από δυο χρόνια και πέτυχαν. Αντί να παρκάρουν την... ευφυΐα τους, παρκάρουν τα αυτοκίνητα των πελατών τους!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video