ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο πλατό συντροφιά με παιδιά

TV GOSSIP

Στο πλατό συντροφιά με παιδιά

Στα «Παιδιά ο λόγος» θα λέει από τα μέσα Νοεμβρίου στην ΕΡΤ ο Γιάννης Ζουγανέλης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε Σάββατο από τις 19.00 έως τις 21.00 ή από τις 21.00 έως τις 23.00 (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) ο πολυσχιδής ηθοποιός και παρουσιαστής θα καλεί μαθητές σχολικής ηλικίας, από το δημοτικό έως το λύκειο, για να μιλήσουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, ακόμη και να «φωνάξουν» για ό,τι τους απασχολεί. Μαζί τους μπορούν να έχουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους.

«Εδώ και δύο μήνες προσπαθούμε να στήσουμε με ισορροπία μια παραγωγή για τα παιδιά και το κάνουμε με μεγάλο μεράκι. Θέλουμε να έρθουν στο στούντιο καλλιτέχνες, πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και του πνεύματος, δημοφιλείς αθλητές με τα παιδιά τους και να βάλουν “φωτιά” στο πλατό με τη νιότη, τη ζωηράδα, τις ιδέες και την ελπίδα τους» αναφέρει στην «Espresso» ο Γιάννης Ζουγανέλης και συμπληρώνει: «Το 1985 είχα παρουσιάσει στην κρατική τηλεόραση την παιδική εκπομπή “Γύρω-γύρω όλοι”, ενώ με το γνωστό σε όλους μας “Παραμυθά” και βασικό στέλεχος στη διαμόρφωση του παιδικού προγράμματος της ΕΡΤ, Νίκο Πιλάβιο, είχαμε δουλέψει πάνω σε πολλές παιδικές παραγωγές. Η αδυναμία μου στα παιδιά είναι μεγάλη. Είτε ως δάσκαλος μουσικής είτε ως συντελεστής είκοσι πέντε παιδικών θεατρικών παραστάσεων, πολλές εκ των οποίων με τον αξέχαστο Δημήτρη Ποταμίτη. Η νέα γενιά μού δίνει ζωή και θεωρώ χρέος μου να παρέχω τη βοήθειά μου. Ειδικά στα παιδιά με αναπηρίες -καθώς είμαι παιδί κωφάλαλων γονέων- θέλω πάντα να είμαι δίπλα τους, αφού ξέρω τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, και το κάνω με ανιδιοτέλεια».

Για τον δημοφιλή μουσικό και τραγουδοποιό το παιδί που δεν έχει διαβρωθεί από την κατανάλωση είναι πάντα εξελίξιμο και αυτό του δίνει φτερά για να πετάξει.

«Οι παλαιότερες γενιές Ελλήνων αναρωτιούνται γιατί οι νέοι μας δεν αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, δεν επαναστατούν, ενώ το αίμα τους βράζει. Για εμένα αυτή η γενιά δεν αντιδρά γιατί την έχουμε παρατήσει ως γονείς και εκπαιδευτικοί στο έλεός της» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video