ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είδε τον σύντροφό της στο κρεβάτι της Κάτιας

SHOWBIZ
Το πρώην κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» παρακολούθησε την παράσταση «Το γλυκό πουλί της νιότης»

Είδε τον σύντροφό της στο κρεβάτι της Κάτιας

Το «Γλυκό πουλί της νιότης» της Κάτιας Δανδουλάκη στο θεατρικό σανίδι είναι στην πραγματικότητα ο σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά! Πρεμιέρα έκανε προχθές η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στο θέατρο που φέρει το όνομά της, στην οδό Αγίου Μελετίου, δίνοντας σάρκα και οστά σε μία από τις πιο αγαπημένες δραματικές ηρωίδες του Τενεσί Ουίλιαμς.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Δίπλα της, ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ Δημήτρης Ποιμενίδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1 «Η εκδρομή». Τους δύο πρωταγωνιστές της παράστασης «Το γλυκό πουλί της νιότης» χειροκρότησαν θερμά οι θεατές του κατάμεστου Θεάτρου«Κάτια Δανδουλάκη», μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η Ευγενία, σύντροφος του Δημήτρη.

Πρώην συνεργάτιδα των μελών της παρέας του «Ράδιο Αρβύλα», η ηθοποιός γνώρισε τον αγαπημένο της στα γυρίσματα της «Εκδρομής», όπου έπαιζε και εκείνη. Ωστόσο, η σχέση τους έγινε γνωστή πολύ αργότερα, όταν είχαν πια μετακομίσει και οι δύο στην Κύπρο, για να συμμετάσχουν εκείνος στη σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα φεγγάρια» και εκείνη στο σίριαλ του Star «9 μήνες».

Στην πρεμιέρα

Η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός δεν γινόταν να λείπει από την πρεμιέρα του καλού της στο θέατρο. Στο διάλειμμα της παράστασης, μάλιστα, πόζαρε στους φωτογράφους με τον κοινό φίλο τους Φώτη Ζογγλοπίτη. Το «Γλυκό πουλί της νιότης», σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη, ανεβαίνει φέτος σε διασκευή του αείμνηστου Μάριου Πλωρίτη, σκηνοθέτη και συζύγου της Κάτιας Δανδουλάκη.

Πρόκειται για την ίδια διασκευή που ανέβηκε το 1990 με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Η Κάτια υποδύεται την Αλεξάνδρα ντε Λάγκο, μια διάσημη σταρ του σινεμά που αποτραβήχτηκε από την οθόνη όταν την πήραν τα χρόνια, βρίσκοντας διέξοδο στη λήθη του αλκοόλ και στον αγορασμένο έρωτα. Ο Δημήτρης ενσαρκώνει τον τελευταίο από τους εραστές της Τσανς Γουέιν.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video