ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολύτιμη ομορφιά!

SHOWBIZ

Πολύτιμη ομορφιά!

Δεν περνάει εβδομάδα που να μη μάθουμε για κάποιο νέο θαυματουργό συστατικό με το οποίο διάσημες καλλονές, όπως η Κιμ Καρντάσιαν ή η Μίλα Κούνις (φωτό αριστερά), περιποιούνται την επιδερμίδα τους. Εκτός από τη φιλοσοφία των γιαγιάδων μας που δεν έβαζαν στην επιδερμίδα τους κάτι αν δεν το έτρωγαν, υπάρχει πια μια άλλη φιλοσοφία η οποία λέει «δεν βάζω τίποτα στην επιδερμίδα μου αν δεν είναι πολύτιμο».

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 

Από σαμπάνια και χρυσό έως διαμάντια, το Χόλιγουντ έχει δείξει τον δρόμο στη βιομηχανία της ομορφιάς να εντάξει γκλάμορους συστατικά στη σύνθεση των προϊόντων της, με στόχο την αντιγήρανση και φυσικά τη λάμψη. Ας δούμε, όμως, ένα ένα τα συστατικά που έχουν προστεθεί στη σύσταση των καλλυντικών και τα οποία θα περίμενε κανείς να δει σε κοσμηματοθήκη ή σε ασημένιο δίσκο!

ΣΑΜΠΑΝΙΑ
Το σύμβολο της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας δεν μπαίνει μόνο σε ποτήρι. Οι έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες της σαμπάνιας, για την ακρίβεια των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της, την έχουν προκρίνει ως ένα πολύ φίνο συμπλήρωμα στα προϊόντα που έχουν ως στόχο την αντιγήρανση. Πρακτικά αυτό που υπόσχονται οι ειδικοί ότι κάνει η σαμπάνια είναι να ενισχύει τα δερματικά κύτταρα και τη δομή του κολλαγόνου για να κρατάει το δέρμα νεανικό δίνοντάς του θρέψη.

 ΧΑΒΙΑΡΙ
Το χαβιάρι είναι γεμάτο βιταμίνες, όπως Β6, Β1, Α, D και E, οι οποίες το καθιστούν σούπερ συστατικό. Πρακτικά μάχεται τη γήρανση, ενώ εμπλουτίζει την επιδερμίδα και την ενυδατώνει. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου της Χιροσίμα, η Β6, την οποία περιέχει σε αφθονία, είναι αντιοξειδωτική και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ η βιταμίνη Ε, σύμφωνα με έρευνα του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου του Μέριλαντ, είναι πολύ σημαντική στη μάχη κατά των ελεύθερων ριζών, μειώνοντας έτσι τους ρυθμούς σχηματισμού των ρυτίδων.

 ΑΣΗΜΙ
Μπορεί σε επίπεδο αξίας των πολύτιμων μετάλλων να έρχεται δεύτερο από το χρυσάφι, αλλά σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας δεν έρχεται δεύτερο από τίποτα. Οι εντυπωσιακές αντιβακτηριακές ιδιότητές του έχουν αξιοποιηθεί εδώ και χρόνια στα προϊόντα ξυρίσματος για άνδρες, ενώ η τοπική εφαρμογή του μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα της επιδερμίδας, όπως σπυράκια ή ερεθισμοί. Ερευνα του 2012 έδειξε ότι το ασήμι είναι τόσο αποτελεσματικό ως αντισηπτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαύματα μέχρι και στην περιοδοντίτιδα.

 ΧΡΥΣΟΣ
Οσο εντυπωσιακή και αν φαντάζει η χρήση του χρυσού στα καλλυντικά, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, αφού αυτό το πολύτιμο μέταλλο χρησιμοποιείται στην ιατρική εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Οι ερευνητές Λουίτζι Μεσόρι και Τζορντάνα Μαρκόν του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας στην Ιταλία ανακάλυψαν ότι τα συμπλέγματα του χρυσού έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, με αποτέλεσμα να είναι πολύτιμο όπλο και στη μάχη για την ανακούφιση ασθενειών, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Πιο πρόσφατα, έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Nanoscale» έδειξε ότι τα νανοσωματίδια του χρυσού μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μια αποτελεσματική τοπική θεραπεία για φλεγμονώδεις δερματοπάθειες, οπότε πια αυτό που λάμπει μπαίνει σε έλαια, κρέμες, ορούς και μάσκες, αφού μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά και να προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

 ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ
Ξέρουμε ήδη ότι είναι ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών, αλλά προκύπτει ότι είναι ο καλύτερος φίλος και των πιο ώριμων γυναικών. Η πούδρα τους θεωρείται ιδανική για την απολέπιση, αφού απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, χωρίς ωστόσο να είναι επιθετικά στη δομή της επιδερμίδας. Επιπλέον, η σκόνη διαμαντιού έχει μεγάλη απορροφητική ικανότητα, η οποία μεγιστοποιεί και τη διείσδυση των άλλων ισχυρών συστατικών των καλλυντικών στην επιδερμίδα, την οποία κάνουν να λάμπει.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video