ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κοινός «στόχος»

SHOWBIZ

Κοινός «στόχος»

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και το ζευγάρι του αθλητισμού των Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση βρίσκονται ανάμεσα στα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που επιλέχθηκαν ώστε να συμβάλουν φέτος στην εκστρατεία «Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους».

Από την
Τεριάννα Παππά

Εκτός από τις δύο ηθοποιούς, τον ολυμπιονίκη της ενόργανης και την πρωταθλήτρια του ίδιου αθλήματος και σύντροφό του, μπροστά στον φακό του θερμού υποστηρικτή της δράσης και γνωστού φωτογράφου Τάκη Διαμαντόπουλου πόζαραν επίσης -φορώντας το χαρακτηριστικό μπλουζάκι της καμπάνιας- και οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κατερίνα Λέχου και Αννα Κορακάκη.

Μάλιστα, όλοι τους συμμετείχαν και σε ένα διαφημιστικό σποτ, μέσα από το οποίο προτρέπουν στην πρόληψη, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο το κοινό.

Η εκστρατεία είναι μέλος της δράσης της ΜΚΟ «Στόχος - Πρόληψη», μιας διεθνούς πρωτοβουλίας που έχει σκοπό να μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις γυναίκες. Παράλληλα, συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να υλοποιεί δράσεις, οι οποίες σχετίζονται με την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του στήθους.

Οχημα της δράσης είναι τα περίφημα μπλουζάκια που σχεδίασε o Ralph Lauren, καθώς και τα άλλα προϊόντα με σήμα τον στόχο.

Ετσι, κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα τέτοιο μπλουζάκι, μια άπορη γυναίκα αποκτά πρόσβαση στην πρόληψη.

Ακόμη ο «στόχος» προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε εκείνες που έχουν ανάγκη, αντλώντας την πληροφόρηση από τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video