ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Αθήνα ο μετρ του μυστηρίου!

SHOWBIZ

Στην Αθήνα ο μετρ του μυστηρίου!

Αγαπάει την Ελλάδα -εξάλλου μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου κάθε γωνιά του ήταν γεμάτη με αναμνηστικά από τη χώρα μας- και δηλώνει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά του χρόνου να αφήσει την πατρίδα του, τη Νορβηγία, και να μετακομίσει για λίγο στην Αθήνα!

Ο Νορβηγός συγγραφέας των best sellers βιβλίων «Παγωμένος άγγελος» και «Κουκουβάγια», γνωστός με το ψευδώνυμο Σάμιουελ Μπγιορκ (το πραγματικό του όνομα είναι Frode Sander Øien), ήρθε στην Αθήνα για να παρουσιάσει τα πολυδιαβασμένα αστυνομικά μυθιστορήματά του και μας μίλησε για τους ήρωές του και το πάθος του για την Ελλάδα, αποκαλύπτοντας ότι πεδίο δράσης της επόμενης σειράς βιβλίων που ετοιμάζει πιθανότατα θα είναι και η χώρα μας!

«Η μητέρα μου είναι greekaholic» εξηγεί ο συγγραφέας, του οποίου τα βιβλία στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα. «Οταν ήμουν μικρός θυμάμαι το σπίτι να είναι γεμάτο αγαλματίδια, καρτ ποστάλ και πολλά αντικείμενα που έφερνε από τα ταξίδια της στην Ελλάδα. Μας μιλούσε συνέχεια για την ελληνική μυθολογία. Είχε έρθει μάλιστα να σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία στην Ελλάδα, ενώ συμμετείχε ακόμη και σε ένα γκρουπ όπου μάθαινε παραδοσιακούς χορούς.»

Στα δύο βιβλία του πρωταγωνιστές είναι ο ντετέκτιβ Χόλγκερ Μουνκ και η ταλαντούχα και καταθλιπτική συνάδελφός του Μία Κρούγκερ, οι οποίοι αναλαμβάνουν να βρουν τους δολοφόνους που κρύβονται πίσω από δύο στυγερά εγκλήματα. Οπως τονίζει και ο συγγραφέας, μαζί με την κοπέλα του σκέφτονται του χρόνου να νοικιάσουν ένα σπίτι στην Αθήνα προκειμένου να γράψει το νέο βιβλίο του. «Μετά το τρίτο μέρος της ιστορίας του Χόλγκερ και της Μία ετοιμάζω μια καινούργια σειρά βιβλίων. Η δράση τους θα εκτυλίσσεται σε διαφορετικές χώρες, και πιθανότατα μία από αυτές θα είναι και η Ελλάδα!» λέει στην «Espresso».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video