ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Θεά»της Ρώμης η Ρία Αντωνίου!

SHOWBIZ

«Θεά»της Ρώμης η Ρία Αντωνίου!

Τη μια με τα οπίσθιά της, την άλλη με το μπούστο της, η Ρία Αντωνίου έχει βρει τον τρόπο να προκαλεί... ντελίριο στους παπαράτσι. Η 28χρονη Ελληνίδα καλλονή, που τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει talk of the town στη Βενετία λόγω της σέξι εμφάνισής της σε πρεμιέρα στη Μόστρα με ένα σιθρού φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα πανέμορφα «νώτα» της, τράβηξε πάλι τα φλας προχθές το βράδυ στο 11ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Η ξανθιά σεξοβόμβα φρόντισε τούτη τη φορά να τονίσει το μπούστο της, επιλέγοντας να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με μια μαύρη, μάξι τουαλέτα. Γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Ρία χάρισε στους φωτογράφους το πιο λαμπερό χαμόγελό της και τους έστειλε φιλιά, ενώ πόζαρε στο πλευρό του γνωστού σχεδιαστή Guillermo Mariotto, ο οποίος φάνηκε να... ζαλίζεται από τα κάλλη της!

«Ονειροπόλα Ελληνίδα»

Η όμορφη Ελληνίδα, που ξεκίνησε την πορεία της από τα πελοποννησιακά καλλιστεία, ασχολείται πλέον με την ηθοποιία και την παρουσίαση στη γειτονική χώρα.

«Εγώ, μια απλή, ονειροπόλα Ελληνίδα, άρχισα να κάνω ταινίες στη χώρα σας, πατρίδα ταλαντούχων ηθοποιών όπως η Ροσελίνι και η Λόρεν. Για μένα είναι σαν να βρίσκομαι στην Ντίσνεϊλαντ» δήλωσε η Ρία σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ιταλικό site.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με το χιουμοριστικό τηλεοπτικό σόου «Colorado» έκανε λογοπαίγνιο με τον τίτλο της εκπομπής, δηλώνοντας πως είναι κωμική και στη ζωή της κι έτσι ταιριάζει με όλα τα... χρώματα!

«Η αναμέτρησή μου ως Ελληνίδα με την ιταλική κωμωδία είναι μια μοναδική εμπειρία. Επίσης, αγαπώ την Ιταλία, τη ζεστασιά των ανθρώπων και την Ιστορία της...» συμπλήρωσε.

Η Ρία πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική ταινία «No si ruba a casa dei ladri», όπου υποδύεται μια Ελληνίδα.

Οσο για τις σέξι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί; «Για μένα είναι απλά υπέροχα φορέματα που έχει εγκρίνει και η μαμά μου» δήλωσε.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Showbiz

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video